LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Riverside Garden - mjesto koje će vas oduševiti i interijerom i eksterijerom

Veći dio dizajna cijelog centra koji se smjestio na zagrebačkim golf terenim potpisuje Andreja Turkić
09. lipnja 2021. u 11:24 0 komentara 112 prikaza
Foto: Matija Vuri

Otvoren je dugo očekivani centar za evente Riverside Garden na zagrebačkim golf terenima koji svojim sadržajima podiže ljestvicu ponude u Zagrebu. Svega nekoliko minuta vožnje od centra Zagreba, na mirnom i zelenom mjestu od sada možemo uživati u širokom spektru događanja; od vjenčanja, obiteljskih druženja i proslava do poslovnih evenata, sastanaka, prezentacija i konferencija.

 | Autor : Matija Vuri Foto: Matija Vuri

Vanjska terasa pruža mogućnost organizacije domjenaka do čak 500 gostiju u cocktail varijanti, gdje će svi uživati našoj hortikulturi, polju lavande, mnoštvu zimzelenog grmlja, aleji javora, bambusa i mnoštvu raznolikog cvijeća koje smo pomno birali kako bi oplemenili prirodno zeleno okruženje i sve to nadomak centra Zagreba! - ističu vlasnici Goran i Andreja Turkić.

 | Autor : Matija Vuri Foto: Matija Vuri

Vlasnici dodaju: „Sjenica smještena u centralnom zelenom pojasu idealna je za obred vjenčanja ili za stvaranje foto albuma kao uspomenu na nezaboravne trenutke vašeg događanja!

 | Autor : Matija Vuri Foto: Matija Vuri

Velika središnja dvorana u sjedećem postavu može ugostiti do 300 uzvanika, a za cocktail varijantu spremna je i za 600 uzvanika. Dodatnu čaroliju stvara staklena stijena koja dijeli dvoranu od terase, a njenim otvaranjem stvara se jedan od najljepših i najvećiih prostora za evente u Zagrebu i široj okolici.

 | Autor : Matija Vuri Foto: Matija Vuri

Osim velike dvorane, u sklopu objekta smjestio se i „Green Room“, divna mala dvorana idealna za obiteljska druženja, rođendanske proslave i poslovne sastanke sa 40 sjedećih mjesta. Kako ništa nije prepušteno slučaju tako su mislili i na najmlađe te im omogućili igranje usred zelene oaze u velikom parku koji je opremljen dječjim igralištem s kućicom, toboganima, ljuljačkama i sl.

 | Autor : Matija Vuri Foto: Matija Vuri

Dvorane su i tehnički opremljene te je centar spreman i za organizaciju korporativnih evenata, konferencija i prezentacija. Na katu se također nalazi i moderno opremljen apartman za dnevne potrebe mladenaca i svih onih koji unajme Riverside Garden u cilju da im njihova važna događanja prođu što kvalitetnije i ugodnije. Veći dio dizajna cijelog centra potpisuje Andreja Turkić.

 | Autor : Matija Vuri Foto: Matija Vuri

Za gastro ponudu zadužena je Tena Majetić sa svojim Catering timom Majetić, koji u state of the art kuhinji pripremaju tradicionalna ali i moderna te izazovna jela. Osim gastro ponude, preuzima i cjelokupnu organizaciju svih vrsta događanja.

 | Autor : Matija Vuri Foto: Matija Vuri

miks stilova Baš sjajan spoj modernih i vintage komada u interijeru djevojačko oko carevo oko dvozub zvijezda balkona Carevo oko - raskošna trajnica koja uživa u vrućini i jakom suncu nikad veći izbor Izdvojili smo najljepše detalje za dom iz ljetnih kolekcija, a cijene kreću već od 10 kuna
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.