novo u gradu

Riverside Garden - mjesto koje će vas oduševiti i interijerom i eksterijerom

Matija Vuri
09.06.2021.
u 11:24

Veći dio dizajna cijelog centra koji se smjestio na zagrebačkim golf terenim potpisuje Andreja Turkić

Otvoren je dugo očekivani centar za evente Riverside Garden na zagrebačkim golf terenima koji svojim sadržajima podiže ljestvicu ponude u Zagrebu. Svega nekoliko minuta vožnje od centra Zagreba, na mirnom i zelenom mjestu od sada možemo uživati u širokom spektru događanja; od vjenčanja, obiteljskih druženja i proslava do poslovnih evenata, sastanaka, prezentacija i konferencija.

Foto: Matija Vuri

Vanjska terasa pruža mogućnost organizacije domjenaka do čak 500 gostiju u cocktail varijanti, gdje će svi uživati našoj hortikulturi, polju lavande, mnoštvu zimzelenog grmlja, aleji javora, bambusa i mnoštvu raznolikog cvijeća koje smo pomno birali kako bi oplemenili prirodno zeleno okruženje i sve to nadomak centra Zagreba! - ističu vlasnici Goran i Andreja Turkić.

Foto: Matija Vuri

Vlasnici dodaju: „Sjenica smještena u centralnom zelenom pojasu idealna je za obred vjenčanja ili za stvaranje foto albuma kao uspomenu na nezaboravne trenutke vašeg događanja!

Foto: Matija Vuri

Velika središnja dvorana u sjedećem postavu može ugostiti do 300 uzvanika, a za cocktail varijantu spremna je i za 600 uzvanika. Dodatnu čaroliju stvara staklena stijena koja dijeli dvoranu od terase, a njenim otvaranjem stvara se jedan od najljepših i najvećiih prostora za evente u Zagrebu i široj okolici.

Foto: Matija Vuri

Osim velike dvorane, u sklopu objekta smjestio se i „Green Room“, divna mala dvorana idealna za obiteljska druženja, rođendanske proslave i poslovne sastanke sa 40 sjedećih mjesta. Kako ništa nije prepušteno slučaju tako su mislili i na najmlađe te im omogućili igranje usred zelene oaze u velikom parku koji je opremljen dječjim igralištem s kućicom, toboganima, ljuljačkama i sl.

Foto: Matija Vuri

Dvorane su i tehnički opremljene te je centar spreman i za organizaciju korporativnih evenata, konferencija i prezentacija. Na katu se također nalazi i moderno opremljen apartman za dnevne potrebe mladenaca i svih onih koji unajme Riverside Garden u cilju da im njihova važna događanja prođu što kvalitetnije i ugodnije. Veći dio dizajna cijelog centra potpisuje Andreja Turkić.

Foto: Matija Vuri

Za gastro ponudu zadužena je Tena Majetić sa svojim Catering timom Majetić, koji u state of the art kuhinji pripremaju tradicionalna ali i moderna te izazovna jela. Osim gastro ponude, preuzima i cjelokupnu organizaciju svih vrsta događanja.

Foto: Matija Vuri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije