LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Rekordna prodaja Vivrea za vrijeme trajanja Crnog petka potaknula ih je na nove popuste

U četiri dana kampanje zaprimljeno je preko 90 000 narudžbi, što je dvostruko više u odnosu na 2018. godinu
26. studenoga 2019. u 09:11 0 komentara 297 prikaza
Foto: Vivre.hr
Pogledajte galeriju 1/3

Tijekom četiri dana kampanje Crni petak na Vivre online trgovini zabilježeno je preko 90 000 narudžbi čija je ukupna prodajna vrijednost iznosila oko osam milijuna eura, što je dvostruko veći iznos u odnosu na 2018. godinu.

Kupci su uživali u najnižim cijenama za tisuće proizvoda iz svih kategorija koje su dostupne na Vivreu, a rekordan promet zabilježen je u prvim satima kampanje kad je više od 42 000 korisnika istovremeno pristupilo stranici, od čega je 72 posto korisnika pristupilo putem mobilnih uređaja, a 28 posto putem osobnih računala.

Uz Hrvatsku najviše narudžbi je zabilježeno u Rumunjskoj, Bugarskoj, Mađarskoj i Sloveniji, a najaktivniji po broju transakcija bili su stanovnici Zagreba, Bukurešta, Sofije, Budimpešte i Cluj-Napoce.

Kupci su najviše kupovali artikle iz kategorije spavaćih soba s čak 33 000 prodanih komada, a najprodavaniji proizvod je set od pet slika Seasons Tree koji je prodan u više od 2 500 primjeraka. Zvijezda kampanje bila je sofa Georgia Etna Grey koja se rasprodala u više od sto komada u samo 16 minuta. Uzimajući veličinu prodanih proizvoda 20 posto korisnika Vivre online trgovine kupilo je velike komade namještaja, dok se njih 80 posto odlučilo za dekoracije i sitne ukrase.

Ukupna ostvarena vrijednost transakcija od 8 milijuna eura tijekom kampanje Crni petak velik je uspjeh za nas zbog čega smo iznimno sretni. Istovremeno smo uspjeli privući rekordnih 42 000 korisnika na našu platformu, od čega je čak 40 posto narudžbi došlo od strane novih klijenata. Prosječna vrijednost kupnje je iznosila 80 eura, vrijednost najveće narudžbe 2 500 eura, a najskuplji pojedinačni kupljeni proizvod bila je kutna garnitura u vrijednosti od 1000 eura. Preko 22 000 paketa s proizvodima naručenima tijekom kampanje Crni petak već su na putu do naših vjernih kupaca, izjavio je Iulian Veghes, potpredsjednik marketinga Vivrea.

Kako bi zadovoljili potrebe kupaca koji nisu uspjeli kupiti željene proizvode tijekom Crnog petka, Vivre je pripremio novu kampanju koja je počela 21. studenog 2019. te uključuje dizajnerske proizvode iz svih kategorija dostupne po posebnim cijenama.

Skandinavski stil Ovih 6 stilskih lekcija naučili smo od Danaca vila Istra IMA I WELLNESS ZONU Istarska vila za uživanje: savršen suživot modernog dizajna i tradicije
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.