U MOSKOVSKOJ NOVOGRADNJI

Moderno obiteljsko gnijezdo u smeđim, sivim i bijelim tonovima

stan moskva
Foto: Aleksandra Fedorova
1/23
17.05.2016.
u 15:15

Prije useljena u svoj prostrani stan od 150 četvornih metara vlasnici su poželjeli napraviti neke prostorne izmjene, kako bi ga prilagodili svojim potrebama

Predivan peterosobni moskovski stan koji se prostire na 150 četvornih metara u novosagrađenoj četverokatnici dizajnerica Aleksandra Fedorova prilagodila je potrebama peteročlane obitelji - bračnom paru i njihovo troje djece tinejdžera.

Iako su vlasnici kupili stan u novogradnji, prije nego su uselili poželjeli su prije svega napraviti neke prostorne promjene, za što su angažirali dizajnericu, koja se pobrinula i za unutarnje uređenje. Dnevna zona naime nije bila ovako velika, te je imala još i jednu prostoriju koja je bila zamišljena kao dječja.

Dizajnerica je novim prostornim rješenjem srušila zid te sobe te odijelila smeđim drvenim pomičnim panelima taj prostor i prenamijenila ga u radni kutak. Druga prostorna izmjena odnosila se na privatnu zonu, tj. spavaće sobe.

Foto: Aleksandra Fedorova

Tamo su od jedne spavaće sobe načinjene dvije, tako da ih sada ima ukupno četiri – jedna roditeljska i tri dječje, kako bi svako dijete imalo svoju privatnost i mjesto ne samo za spavanje nego odmor, učenje i druženje s prijateljima.

Foto: Aleksandra Fedorova

Koncept sjajno uređene dnevne zone, u toplim zemljanim tonovima uz dodatak bijele i sive zanimljiv je i zbog toga što od susjednih prostora – radne sobe i ulaznog hodnika nije odijeljen zidovima ili poluzidovima nego panelima ili pak samim namještajem.

Foto: Aleksandra Fedorova

Osim radne sobe koja je odijeljena spomenutim dinamičnim vertikalnim panelima, prostor hodnika i kuhinje odvojen je vizualno velikim ormarom na koji je s jedne strane postavljen konzolni stol sa stolnom lampom i ogledalom, a s druge strane je on kuhinjski ormar s ugradbenim uređajima.

Dobar dio zidova u stanu, u skladu s novim tendencijama u uređenju interijera, obložen je plastičnim ili drvenim panelima, poput onih u dnevnoj sobi, na tv zidu ili pak roditeljske spavaće sobe, na zidu iza kreveta.

Foto: Aleksandra Fedorova

U stilskom, ali i sadržajnom smislu spavaće sobe prilagođene su njihovim stanarima – roditeljska je elegantnija i u decentnim smeđim nijansama i naginje više klasici, dok u dječjima ima više kolorita i modernijih elemenata.

No, kako je riječ o tinejdžerima, sobe su uređene tako da ih djeca vlasnika mogu, uz male prilagodbe, koristiti dugi niz godina. Osim uređenja ono što plijeni pažnju u stanu jest prekrasan pogled na okoliš i obližnju šumu.

>>Kad bijela dominira: Moderan stan u zgradi staroj jedno stoljeće

Komentara 1

KM
kmillot075
13:17 19.05.2016.

Pozdrav Dragi Braćo i sestre u Kristu, unesite ovu važnu priliku Uskoro praznika, i mnogi ljudi su u finansijskim problemima ili je potreban kredit do kraja godine, koristim ovu priliku da dijele svoju radost sa vama. Ja sam posebno nakonkon financijske krize koja prijeti savremene ekonomije, stopa nezaposlenosti i dalje raste, u naših naroda, nakon kupovine žalbu domaćinstava i dalje smanjuje, u partnerstvu sa svojim bankarima j 'su odlučili da odobravaju kredite na kratke, srednje i duge rokove za pošteni ljudi, koji uprkos svojih mjesečnih primanja se bore da zadovolje svoje osnovne potrebe. Uvjeti kredita ponude su jednostavne i zahtijevaju kredit može se dobiti u roku od 72 sata. Maksimalan period kompenzacije su stari 1-50 godina, jer ne želim da ide protiv zakona lihvarstvo. Ja bih biti dostupan u iznosima od 5000 € do 20 milijuna € i ništa više. Kamatna stopa je 3% i na određeno vrijeme. I're spremni da vam odobri kredit, ali franšize u svim stvarima koje su potrebne. Jednostavno kontaktirajte me i pošaljite mi svoj zahtjev. E-mail: kmillot75@gmail.com Web stranice: http://www.reseau-finances.com/ ljubazno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije