PROMO

Proljetno čišćenje bez po' muke!

Proljetno čišćenje bez po' muke!
Foto: Promo
23.03.2018.
u 10:07

Ako trebate ručni usisivač - za proljetno čišćenje opremite se u dm-u!

U ožujak smo zakoračili u zimskom raspoloženju. Hladni sjeverni vjetar i snijeg odgađaju proljeće, a samim time i ono što nas neminovno čeka - proljetno čišćenje. No, srećom, prognoza nagoviješta kako ćemo uskoro u svoje domove pustiti proljetno sunce i zaboraviti na mrzli početak prvog proljetnog mjeseca.

Kada dođemo u neke godine, sunčani dani ne nagovještaju samo šetnje i višesatno ispijanje kave na terasama omiljenog kafića. Ako čitate ovaj članak, vjerojatno se jednako veselite suncu zato što ćete se napokon prestati spoticati o rublje koje se suši po cijeloj kući jer (napokon) rublje možete osušiti na balkonu. No sunca se vjerojatno istovremeno i užasavate jer će obasjati prašnjave podove, i to kroz prljave prozore.

Kako biste to izbjegli, savjetujemo vam da već danas posjetite svoj dm i opremite se sredstvima za proljetno čišćenje. Naime, kako biste najbolje iskoristili proljeće i još lakše održali svoj dom čistim, dm će vam za kupnju proizvoda za čišćenje i pranje rublja u vrijednosti iznad 300 kuna pokloniti ručni usisivač.

Ariel, Somat, Mr. Proper, Perwoll, Denkmit, Vileda... bez obzira koji brand angažirate kao partnera u čišćenju i pranju rublja, pronaći ćete ga u svom dm-u. A kako (osim uz ručni usisivač koji će vam dm pokloniti) održati svoj dom čistim bez velikih intervencija nakon proljetnog čišćenja?

Tajna leži u Denkmit maramicama!

Denkmit vlažne maramice za čišćenje stakla čiste prozore i uklanjaju masti, nikotin, prašinu i otiske prstiju, a Denkmit vlažne maramice za čišćenje poda s mikro vlaknima brzo su i jednostavno rješenja za "popravak" podova. Kupaonicu ćete održati čistom uz Denkmit maramice za dezinfekciju i Denkmit vlažne maramice za čišćenje WC školjke, a namještaj uz maramice koje su namijenjene isključivo odstranjivanju nečistoće i prašine s namještaja. Denkmit vlažne maramice za čišćenje namještaja imaju i antistatičku formulu koja smanjuje ponovno nakupljanje prašine.

Opremite se sredstvima za čišćenje i pranje rublja u dm-u (ne zaboravite i SOS maramice za popravke) u vrijednosti iznad 300 kuna, kući ponesite novi ručni usisivač i održite svoj dom čistim do sljedeće generalke!

Više informacije saznajte na internetskoj stranici dm-a, a sve novosti i vijesti iz Svijeta prednosti pratite na dm-ovoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije