nove kolekcije

Pripremite se na vrijeme: Najljepše božićne dekoracije zapravo su najjednostavnije

H&M Home
27.10.2022.
u 13:17

Jednostavni moderni interijeri u vrijeme blagdana izgledat će profinjeno dodate li im jednostavno posuđe atraktivnog dizajna, zanimljive tekstile, pokoji apstraktni ukras i čaše koje oduševljavaju neočekivanim dizajnom

Ako je kuhinja srce doma, u vrijeme blagdana ona postaje i duša jer, realno, većina interakcija vezanih uz blagdanske svečanosti vrti se oko stola i oko pripreme hrane. Većina nas neće posebno ukrašavati radni prostor u kuhinji, ali pokoji detalj, odnosno ukras i kuhinji će dati svečani ton. Ali blagovaonice su druga priča.

Foto: H&M Home

Božićni i novogodišnji stol najraskošniji su čak i ako su rezervirani samo za najuži obiteljski krug, a kad govorimo o uređenju te svečane postave, važno je voditi računa o brojnim detaljima. Odabir tekstila, aranžmana, adventskog vijenca, posuđa, čaša... Lista je duga, a mi smo se u ovom minivodiču potrudili pobrojiti neke od najosnovnijih detalja o kojima valja voditi računa za vrijeme blagdana.

Foto: H&M Home

Blagdanski stol posebna je priča, ove godine elegancija je nit vodilja. Za one koji ne vole pretjerivati s dekoracijama jedan od trendova nalaže monokromatske kombinacije u elegantnoj verziji i jednostavne prirodne dekoracije na stolu. Ako si pak za vrijeme blagdana volite dati oduška ukrašavanjem i pripremom jela, posegnite za raskošnim servisima, poigrajte se slojevima i teksturama i dodajte crvene detalje.

Foto: H&M Home

Drveni detalji podcrtani svečanim bijelim raskošnim stolnjakom, zanimljivim dekoracijama i najfinijim posuđem i priborom za jelo najbliže su idealnoj postavi svečanog stola. Da biste to postigli, potrudite se oko biranih detalja, a sve zaokružite raskošnim svijećnjakom, svijećama i blagdanskim aranžmanom.

Jednostavno i efektno, klasično uređenje doma za vrijeme blagdana djelovat će posebno svečano, prije svega zahvaljujući blagdanskim tekstilima i prirodnim dekoracijama.

Foto: H&M Home

Jednostavni moderni interijeri u vrijeme blagdana izgledat će profinjeno dodate li im jednostavno posuđe atraktivnog dizajna, zanimljive tekstile, pokoji apstraktni ukras i čaše koje oduševljavaju neočekivanim dizajnom. Ako su vam stolci dotrajali, narušit će svečan izgled blagovaonice. Ako nemate u planu kupovati nove, sjajno rješenje su platnene navlake u nekoj od hit boja. Šivanje nije skupo, kao ni materijali, stoga je to vrlo efektan, brz i povoljan način da unesete promjenu u dom. Lampe koje se spuštaju gotovo do blagovaonskog stola totalni su hit, posebice krasi li ih zanimljiv dizajn. Odličan izbor lampe su u kontrastnoj boji kao i one u industrijskom stilu koje daju dojam nedovršenosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije