IZLOŽBA

Prijedlog za vikend: pogledajte najbolje od hrvatske arhitekture

oris izložba hrvatska arhitektura
Foto: Promo fotografije
1/2
07.08.2015.
u 15:30

Vrijeme vikenda i godišnjeg odmora iskoristite i za one sadržaje koji vas zanimaju, a za koje inače nikada nemate vremena. Primjerice, izložbu 'Continuity of Modernity' u Orisu

Godišnji odmori nisu samo prilika da odete na more ili neko putovanje, nego da i u svome gradu ili okolici konačno pogledate neke sadržaje koji vas zanimaju, a koje jednostavno propustite jer niste imali dovoljno vremena.

Ono što svakako vrijedi pogledati tijekom kolovoza jest izložba 'Continuity of Modernty' u kući arhitekture Oris u Zagrebu. Riječ je izložbi staroj-novoj izložbi koja se nakon poduže stanke, putovanja po europskim gradovima vraća svojoj 'kući'.

Foto: Promo fotografije

Izložba predstavlja presjek hrvatske arhitekture od razdoblja Moderne do 2010. godine. Prvi put je prikazana 2007. godine u Beču, a tijekom godina je dopunjavana i prikazivana u brojnim europskim gradovima – Amsterdamu, Ankari, Barceloni, Beogradu, Bukureštu, Kotoru, Londonu, Madridu, Mariboru, Novom Sadu, Pamploni, Pečuhu, Piranu, Podgorici, Rijeci, Sarajevu, Skopju i Vaduzu.

Svoj put promoviranja arhitekture izložba završava upravo Zagrebu u Oris Kući arhitekture gdje će provesti ljeto 2015. i tako omogućiti publici još jedan susret s najboljim djelima hrvatske arhitekture 20. i početka 21. stoljeća.

Foto: Promo fotografije

Izložba ostaje otvorena do 1. rujna 2015., a možete je pogledati od ponedjeljka do subote u vremenu od 9 do 21 sat.

>>Novo mjesto za ljubitelje umjetnosti i dizajna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije