novo na tržištu

Prava poslastica - Swedish House Mafia dizajnirala genijalnu kolekciju za IKEU

IKEA
09.09.2022.
u 06:00

Kolekcija donosi pametna rješenja za opremanje doma za proizvodnju, izvođenje i slušanje glazbe s dizajnom koji podržava suvremenu tehnologiju

Posljednjih godina IKEA nas je razmazila brojnim dizajerskim kolaboracijama, a jedna takva uskoro stiže u trgovine. Riječ je, naime o kolekcija OBEGRÄNSAD  koja je osmišljena u suradnji s mega popularnim bendom Swedish House Mafia i usmjerena je na one sa ograničenim sredstvima, ali neograničene kreativnosti.

Foto: IKEA

Kolekcija donosi pametna rješenja za opremanje doma za proizvodnju, izvođenje i slušanje glazbe s dizajnom koji podržava suvremenu tehnologiju.

Foto: IKEA

Imali smo iznimnu čast prisustvovati intervjuu sa Swedish House Mafijom koji su, među ostalim, istakli:  - Ova kolekcija odraz je nas, a u dizajn je jasno utkan naš DNK.

Foto: IKEA

I, iako je specijalizirana za glazbenike koji rade od kuće, klasičan dizajn ove kolecije čini svaki proizvod svestranim i prilagodljivim za dodavanje u postojeću kućnu postavu.

Foto: IKEA

- Ovom kolekcijom mi stvarno želimo olakšati izradu glazbe kod kuće - istakao je James Futcher, voditelj dizajna asortimana i proizvoda u IKEA-i.

Foto: IKEA

Swedish House Mafia donijeli su svoje ogromno znanje o glazbenoj produkciji te su ponosni što su pomogli u stvaranju zbirke koja podržava kreativnost u domu i omogućava baljenje glazbom i onima koji imaju vrlo ograničen budžet.  Uostalom, kako su napomenuli u intervjuu, u vrijeme pandemije, kad nijedan studio nije radio i najveći profesinalci stvarali su od kuće.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije