Uređenje

Posao vas tjera da radite i kod kuće? Evo kako napraviti ured

Posao vas tjera da radite i kod kuće? Evo kako napraviti ured
Foto: Dom i vrt
1/4
25.02.2019.
u 14:34

Sve brži ritam života te količina posla koja se ne uspijeva dovršiti tijekom radnog vremena učinila je radni kutak obveznim dijelom svakog suvremenog doma.

Sve brži ritam života te količina posla koja se ne uspijeva dovršiti tijekom radnog vremena učinila je radni kutak obveznim dijelom svakog suvremenog doma.

– Pojavom prijenosnih računala, način smještaja i veličina kućnog ureda postala je dimenzionalno vrlo fleksibilna pa se i u skučenim prostorima može naći dovoljno mjesta za njihov smještaj – objasnila je arhitektica Izabela Galović Ninić s portala interijernet.hr te dodala kako se radni kutak u životnom prostoru može smjestiti u biblioteku, dnevnu sobu pa čak i blagovaonicu.

Kako objašnjava, ured smješten u zaseban prostor, odnosno biblioteku odličan je za pojedince koji trebaju mir pri radu ili ponekad primaju klijente, a onaj je u dnevnoj sobi mnogima neobičan, međutim, Galović Ninić tu savjetuje posjedovanje komada namještaja koji će se u ternutku moći pretvoriti u radni stol.

– Zanimljivo rješenje je i stol integriran u regal kao samostalan ili izvlačan element poput ladice – rekla je arhitektica te dodala kako je dobar način za organiziranje radnog kutka i njegov smještaj u ormar koji se prema potrebi otvara i stvara kućni ured, a nakon toga zatvara i potpuno nestaje.

Ako vam je nužno prijenosno računalo, ali ne želite organizirati bilo kakav radni kutak u kući, arhitektica Galović Ninić predlaže da ga jednostavno odložite na stol u blagovaonici.

 

>>Blog: Kako urediti dom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije