DOBRE VIJESTI

Odsada Airbnb možete koristiti i za uređenje svoga interijera

samara studio airbnb
Foto: Airbnb
1/3
03.02.2019.
u 07:00

Svjetski poznata platforma za iznajmljivanje nekretnina Airbnb postala je bogatija za novu ahitektonsko-dizajnersku uslugu

Airbnb, internetska stranica za iznajmljivanje nekretnina diljem svijeta, u kojoj se nerijetko mogu naći i domaći stanovi, kuće i apartmani, dobila je novi zanimljiv sadržaj koji dodatno obogaćuje dosadašnji sadržaj ove poznate platforme.

Osnivač i vlasnik Airbnb-a Joe Gebbia odlučio je unutar svoje grupacije otvoriti i studio za uređenje interijera. Riječ je o projektu Samara koji će svim zainteresiranim korisnicima nuditi usluge projektiranja, dizajna interijera ali i kompjutorskih vizualizacija.

Ovaj potez nimalo ne čudi bolje poznavatelje ove tvrtke budući da je Gebbia diplomirani dizajner interijera. Ovo je za njega novi, ali donekle i logičan izazov koji se 'tematski' nadovezuje na djelatnosti Airbnb-a.

Foto: Airbnb

Kako bi na pravi način reklamirali svoj novi projekt odnosno usluge koje nude, platforma je napravila ogledni primjerak uređenja jednog interijera čije atraktivne fotografije slikovno prezentiraju ovu vijest.

Posrijedi je mala drvena kuća napravljena u suradnji s arhitektom Goem Hasegawom te predstavljena na izložbi u Tokiju, koja će nakon toga svoga mjesto pronaći na periferiji glavnog grada Japana i bit će je moguće unajmiti.

>>Kuća u predgrađu dobila je moderni bijeli dodatak u vrtu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije