STUDIO DIZZCONCEPT

Našu pop-up kuhinju Pia Englezi proglasili proizvodom mjeseca

pop up kuhinja pia
Foto: Promo fotografija
1/11
08.06.2016.
u 15:30

Magazin za arhitekturu i uređenje interijera Icon proglasio je Inkeinu praktičnu i inovativnu mini kuhinju najboljim komadom produkt dizajna

Nakon brojnih nagrada i izlaganja na domaćim i međunarodnim sajmovima mimi kuhinja Pia ne prestaje oduševljavati struku. Naime, utjecajni britanski časopis za lifestyle, arhitekturu i dizajn ICON objavio je u posljednjem broju za lipanj selekciju od 31 proizvoda i pop up kuhinju PIA među njima proglasio proizvodom mjeseca.

No to nije sve - Pia se našla u selekciji od 24 proizvoda u ONOFFICE časopisu za arhitekturu i dizajn na poslu.

Tijekom razrade koncepta i prezentacije prototipa spoznalo se da razrađeno rješenje ima mogućnost šire primjene. Osim stanova studenata, mladih samaca i parova PIA je vrlo dobro prihvaćena i od strane ljudi treće životne dobi.

Foto: Promo fotografija

Riječ je o kuhinji koja zauzima svega 1,6 m2 i svojim dizajnerskim i tehničkim rješenjima odgovara najviše mladim ljudima, no iskustvo pokazuje da ju izvrsno prihvaćaju sve starosne generacije. Također, izvrsno je rješenje za male stanove te turističke objekte i urede. U kombinaciji s velikim hladnjakom PIA može zadovoljiti i potrebe manjih obitelji.

U zatvorenom stanju PIA izgleda kao element dnevnog boravka s TV-om uz kojeg je prostor idealan za smještaj manje skulpture. Televizor uz kojeg se nalaze potrebne utičnice integriran je u vrata na zglobnom nosaču. Osim uštede prostora dobivena je i mogućnost usmjerivanja ekrana pod kutem do 180 stupnjeva.

Foto: Promo fotografija

Bazni elementi sadrže perilicu suđa, element za reciklažu otpada, element s policom i ladicom za pribor i podpultni hladnjak. U gornjim elementima ugrađena je napa s filterom, LED rasvjeta i utičnice. Dvokrilna vrata dubine 15 cm pružaju velike mogućnosti za odlaganje suđa, pribora, boca, te posuda sa začinima i namirnicama.

Ostale specifičnosti Pie jesu motaža koja je moguća u nišu, na slobodan zid ili centralno u prostoru. Za funkcionalnost je potrebno osigurati dovod i odvod vode, priključak struje i mrežni ili antenski priključak za TV. Priključci mogu biti bilo gdje u širini stražnje strane kuhinje.

Foto: Promo fotografija

>>10 neodoljivih noviteta domaćeg produkt dizajna

Komentara 1

Avatar kety2311
kety2311
18:44 12.06.2016.

a cijena okvirno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije