LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Dom iz snova

Pogledajte kako izgleda Božić u domu Mirjane Mikulec

Blagdanski stol uvijek je posebna priča. Odaberite jednu boju poput zlatne ili srebrne koje će izgledati posebno svečano, ali nemojte ostati samo na priboru za jelo i tanjurima
25. prosinca 2019. u 07:00 1 komentara 6787 prikaza
Pogledajte galeriju 1/13

Dom je za blagdana posebno očaravajuć, a ako si želite uljepšati Božić, svakako bacite oko na stan naše dizajnerice Mirjane Mikulec koja je ove godine svoj dom u blagdansko ruho odjenula već krajem studenog. Oduševljeni viđenim, morali smo ju pitati za pokoji savjet za uspješno uređenje doma u blagdanskom štihu.

 | Autor :

- Prvi korak koji sam ove godine napravila, pregledala sam božićni asortiman u trgovinama i odabrala svepotrebno za serviranje blagdanskog stola, kićenje božićnog drvca, ali i samostalnu izradu zidne božićne dekoracije . objasnila nam je Mirjana te nastavila: Uvijek krećem od onog najvažnijeg, a to je božićno drvce. Ako ste skloni eksperimentiranju i isprobavanju novih trendova, predlažem da se odvažite na kombinaciju više malih borića. Ako ipak želite ostati vjerni tradiciji i smjestiti jedno drvce u svoj dom, pobrinite se da to ne bude jedini ukras u domu kaže Mirjana.

 | Autor :

Zidne ukrase ili dekoracije za vrata možete samostalno izraditi pomoću zelenih grana, a zatim ih po uzoru na drvce ukrasiti kuglicama ili čak lampicama. Ovo je zgodno rješenje i ako imate vrlo malen prostor u koji cijelo drvce jednostavno ne stane.

 | Autor :

Blagdanski stol uvijek je posebna priča. Odaberite jednu boju poput zlatne ili srebrne koje će izgledati posebno svečano, ali nemojte ostati samo na priboru za jelo i tanjurima. Tu neka se nađe i pokoji ukras, zdjela s božićnim kuglicama i niz drugih dekoracija. U ovom slučaju više je više. Mi smo se poigrali svijećnjacima na koje smo umjesto svijeća postavili božićne kuglice- savjetuje dizajnerica.

 | Autor :

Elementi doma koji uvijek vape ukrašavanjem svakako su kamin i stolići u dnevnom boravku. Odaberite nekoliko prigodnih figurica, svijeća i elegantnih svijećnjaka koji će dati prostoru topliju i udobniju atmosferu. Želite li posebno naglasiti toplinu, svakako cijelu priču dopunite i posebno odabranim materijalima. Meke dekice, krzna i prigodni ukrasni jastučići također su dobrodošli elementi, a najsigurniji izbor su bijela boja i pastelne nijanse. Odaberite onu koja će najbolje pristajati postojećem koloritu u vašem interijeru i držite se jedne palete.U posljednje vrijeme sve popularniji izbor su nijanse ružičaste, a volite li ipak tradicionalniji izgled, oslonite se na kombinaciju zelenih i crvenih nijansi ili pak provjerene bijele i zlatne ili srebrne. No ipak, ne zaboravite ono najvažnije, a to je da prostor djeluje udobno, toplo i da nosi vaš potpis.

 | Autor :

svijet dizajna Najljepši izlog talijanskog Morosa potpisuje Hrvatica Dragana Sapanjoš sasvim osobno Mirela Hison Bartolić - dizajnerica koja stvara remek-djela od kože
  • Avatar Jura z bregov
    Jura z bregov:

    NIkad nismo čuli za tu Mikulec Mirči. jesmo li kao toliki neznalice uopće normalni?