Penthouse

Pjevačka diva Jennifer Lopez napušta New York i prodaje svoj raskošni dom - zavirite u njega!

Foto: Adam D. Modlin/Modlin Group
1/6
12.10.2017.
u 08:07

Stan koji J.Lo prodaje ima 600 metara kvadratnih, a prodaje se potpuno namješten. Pjevačica je najavila da seli u "mirnije krajeve!

Posljednjih tjedna američko nekretninsko tržište preplavljeno je prodajom kuća velikih zvijezda. Nakon što su svoje domove u Los Angelesu oglasile Reese Witherspoon, Katy Perry i Kate Hudson, na red su došli i slavni s adresom u New Yorku.

Foto: Adam D. Modlin/Modlin Group

Svoj luksuzni penthouse prodaju sestre Olsen, glumac Matt Damon također prodaje stan, a sada je svoj luksuzni penthouse odlučila prodati i Jennifer Lopez koja je rekla kako se želi preseliti u "mirnije krajeve". 

Stan se nalazi u zgradi koja datira iz 1924. godine te gleda na Madison Square Park. Tijekom 2013. je završen proces restauracije, a Lopez se odlučila na kupovinu penthousea veličine preko 600 metara kvadratnih te dodatnih tristotinjak metara vanjskog prostora. Zgrada ima svoju privatnu teretanu i osiguranje, u stanove vas vodi dizalo, a sve skupa djeluje doista impozantno.

Penthouse Jennifer Lopez izgleda veoma prozračno, bijela boja dominira u svim prostorijama, a jarke boje se nalaze tek u detaljima, kao i pokoja biljka.

Cijena koju J.Lo traži za ovaj stan koji s eprodaje potpuno namješten iznosi 26 milijuna dolara.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije