Untitled

Pharrell Williams dizajnirao je zgradu u kojoj će se, unatoč paprenoj cijeni, otimati za stanove

GettyImages
12.11.2019.
u 06:53

S dva tornja, zgrada će na raspolaganju imati 750 stanova, a dizajnirani su tako da se prilagođavaju životnom stilu svojih stanovnika

Glazbenik i modni dizajner Pharrell Williams dizajnirao je stambenu zgradu koja će se graditi u Torontu, Kanada. 

Sama zgrada nastala je suradnjom agencija za nekretnine Reserve Properties i Westdale Properties te arhitektima iz IBI Group kao i dizajnera interijera U31

Suradnjom različitih stručnjaka nastao je projekt naziva Untitled, a gradit će se u kvartu Yonge i Eglinton te će sadržavati oko 750 stanova. 

"Williams je dizajnirao prostor koji djeluje univerzalno", tvrdi Shane Fenton iz Reserve Properties. 

Kompleks Untitled činit će dva tornja s metalnom fasadom dekoriranom u "cik-cak" stilu. 

Umjesto da budućim stanovnicima diktiramo životni stil, nastojali smo kreirani prostor koji će podržati njihov stil života, ali im dati  prostor da sami stvaraju. To je bila nit vodilja čitavog projekta koji je naposljetku izrastao u nešto bezvremensko i jedinstveno, kazao je Williams.

Williams je ranije dizajnirao centar za mlade u svom rodnom mjestu Virginiji, a tada je surađivao s arhitektom Chadom Oppenheimom.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije