BRZI MAKEOVER

Šest super prijedloga za nove zavjese u vašem domu

zavjese
Foto: Thinkstock
1/14
10.01.2020.
u 08:03

Nemate vrermena a ni novaca za proljetno preuređenje stana? Onda barem unesite u njega neki novi povoljan detalj poput zavjesa

O izboru zavjesa uvelike ovisi kakav će dojam odavati vaš interijer - čak i onaj osrednje uređen i onaj koji vapi za adaptacijom mogu podići dobri zastori na prozorima. Stoga, ako nemate novaca za proljetni makeover svoga stana, zavjese su dobar izbor kojim ćete osvježiti lice doma i odabranim uzorcima unijeti dašak proljeća u njega.

Stan će izgledati posve drugačije i 'ponovljeno', a da se niste previše trudili niti ste previše novaca izdvojili. Ako vam se ne mijenjaju postojeće zavjese, onda samo stavite nove dekore od deblje tkanine koji će izvrsno uokviriti i dati stilski pečat prostoru.

Također, možete postojeće zavjese kombinirati s roloima ili panelima koje ćete ugraditi. Ovisno o boji i propusnosti, rolo i panel zavjese poslužit će i kao dobre rolete koje će spriječiti neželjene poglede te ulazak svjetlosti a time i vrućine u stan u ljetnim mjesecima.

Kako bismo vam olakšali kupnju, nudimo vam nekoliko modela iz naših trgovina te se dodatno inspirirajte prijedlozima u našoj foto galeriji!

Foto: Promo fotografija
Prava doza romantike za djevojačke sobe u vidu bijelo ružičastih panel zavjesa (Lesnina, 149 kn)

 

Foto: Promo fotografija
Poliesterska rolo zavjesa zanimljiva uzorka izvrsno će se uklopiti u minimalističke interijere neutralnih boja (Vivre.hr, 259 umjesto 573 kn)

 

Foto: Promo fotografija
Jednostavna i profinjena gotova zavjesa sa osam skrivenih, unutarnjih omči, dimenzija 135x245 cm, (Lesnina, 119 kn)

 

Foto: Promo fotografija
Romantična poluduga Maddie zavjesa idealna za kuhinje, blagovanja i hodnike, dimenzija 60x145 cm (Korak, 519 kn)

 

Foto: Promo fotografija
Ingmarie zavjese moguće je skratiti bez šivanja s pomoću SY flizelinske trake (Ikea, 299 kn dva komada)

Foto: Promo fotografija
Poluprozirna rolo zavjesa dimenzija sa pravim proljetnim uzorkom 100x200 cm, (Vivre.hr, 259 umjesto 573 kn)

>>Izvrstan stilski makeover stana u strogom središtu Zagreba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije