sobno bilje

Pet odličnih načina za pozivanje prirode u spavaću sobu

IKEA
11.03.2020.
u 06:00

Penjačice su sjajni prijatelji pokraj kreveta. Dodaju svjež zrak, a jednostavno ih je stopiti i s nepravilnim oblicima.

Unijeti zelenilo i prirodu u dom, posebice sad u predproljetnim danima, pravi je izazov, posebice kada govorimo o spavaćoj sobi. A čak i male promjene u obliku biljaka i rasvjete mogu učiniti veliku razliku.

Foto: IKEA

Povežite prirodu sa svojim krevetom

Penjačice su sjajni prijatelji pokraj kreveta. Dodaju svjež zrak, a jednostavno ih je stopiti i s nepravilnim oblicima. Isti je slučaj s ovim uzglavljem s letvicama koje ti omogućuje da zamaglite granice između kreveta i prirode.

Foto: Promo fotografija

Sobna pregrada pretvorena u cvjetnu ogradu

Biljke mogu pomoći pri razdvajanju dijelova sobe, čak i kada nisu prave. Spojite umjetno cvijeće i lišće sa sobnom pregradom i dobit ćete dio namještaja koji će sve strane spavaće sobe učiniti malo zelenijima.

Foto: pixabay

Uživanje ispod noćnog neba

Ako vam se sviđa ideja spavanja ispod baldahina, ovo je rješenje za vas. Pronađite granu koja vam se sviđa, objesite je na strop i ukrasite lampicama. Riječ je o dašku otvorenog neba u kojem možete uživati iz vlastitog kreveta.

Foto: Promo fotografije

Uživanje u "vatrici"

Treperavo svjetlo petrolejske lampe dovoljno je da potakne u maštu. IKEA prigušiva LED verzija imat će isti efekt, samo bez opasnosti od požara. Osim toga, njezin topao, žuti sjaj pomaže pri postizanju zaista opuštajućeg ugođaja savršenog za spavanje.

Foto: pixabay

Prozor u cvatu

Ako imate malo mjesta za biljke (ili nedovoljno vremena za brigu o njima), zašto se ne biste  odlučili za dvodimenzionalnu verziju? Upotrijebite dekorativne naljepnice kako biste dobili sjene u obliku cvijeća ili pak promijenili pogled kroz prozor u spavaćoj sobi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije