nove kolekcije

Pet noviteta za dom zbog kojih se malo veselimo i jeseni

14.07.2022.
u 13:14

Ako ćete se voditi riječju stručnjaka obavezno nabavite tamniju komodo bilo za predsoblje, dnevni boravak ili spavaću sobu - dodajte joj i atraktivnu lampu za wow efekt

Iako smo kalendarski, a i temperaturama tek zakoračili u ljeto, vodeći brendovi za opremanje doma već su počeli predstavljati jesenske kolekcije. H&M Home predstavio je tako brojne novitete, a mi smo izdvojili njih pet zbog kojih se pomalo već i sad veselimo jeseni.

Iz priloženog možemo zaključiti da će boje biti nešto zagasitije od neutralnih nijansi, da je naglasak stavljen na detalje te rasvjetu koja za cilj ima stvoriti ugodnu atmosferu.

Materijali su i dalje prirodni, ratan je i dalje hit, čak se našao i na uzglavljima kreveta, a puno je pažnje posvećeno sitnom namještaju poput noćnih ormarića, taburea i klupa koje se odlično, posebno one tapecirane, uklapaju u svaki prostor.

Jesen u domu znači gotovo uvijek neku promjenu. Uglavnom se svi bacamo na pripreme za novu szonu bilo da je riječ o školi ili poslu, a prilika je to i za novu shemu uređenja u domu.

Ako ćete se voditi riječju stručnjaka obavezno nabavite tamniju komodo bilo za predsoblje, dnevni boravak ili spavaću sobu - dodajte joj i atraktivnu lampu za wow efekt.

Noviteti su i mirisni - difuzori koji će domom širiti omiljene arome ove jeseni su pravi hit. Tu je i elegantno posuđe sa zlatnim rubom koje će u dom unijeti doza glamura.

Kada je u ptanju pak uređenje blagovaonice vidljiva je retro inspiracija s drvetom kao dominantnim matrijalom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije