Isprobajte!

Pet genijalnih inspiracija za uređenje dnevnog boravka

13.10.2020.
u 06:32

Mi smo, kako bismo vam olakšali, pobrojali pet detalja, koje možete već danas isprobati u svom dnevnom boravku, a koji zaista čine veliku razliku

Kao što agenti za prodaju nekretnina ponavljaju da je za postizanje visoke cijene i brze prodaje ključna lokacija, tako dizajneri interijera ne mogu dovoljno naglasiti važnost detalja kada govorimo o uređenju dnevnog boravka. Mi smo, kako bismo vam olakšali, pobrojali pet detalja, koje možete već danas isprobati u svom dnevnom boravku, a koji zaista čine veliku razliku.

Prirodne dekoracije

Jesen je godišnje doba koje obiluje prirodnim dekoracijama i prava je šteta propustiti unijeti ih u svoj dom. To mogu biti grane pampas trave, grane sa suhim lišćem, bambus, cvjetnice koje su sad u svom punom sjaju, ali i sezonsko voće i povrće koje će s svojim koloritom dati karakter i atmosferu prostoru.

Svijeće kao stilski pečat

Nije tajna da pametno raspoređene svijeće stvaraju odličnu atmosferu u domu, posebice za tmurnih i hladnih dana. Dodamo li tome i one mirisne, cijela priča bit će zaokružena...

Kućna biblioteka

Ne trebate imati veliku policu, ili cijeli zid ispunjen knjigama, dovoljno je na klub-stoliću ili polici koju imate istaknuti nekoliko dragih vam i vizualno atraktivnih knjiga, prostor će momentalno živnuti i izgledati glamurozno!

Zlatni detalji

Kao što smo već pisali, najbrži i najefektniji način da postigemo promjenu na bolje u dnevnom boravku - zlatni su detalji. To mogu biti sitnice poput svijećnjaka, ali i konkretniji komadi poput raskošnog ogledala s masivnim zlatnim okvirom ili, za hrabrije čak i zlatni tepih!

Odabir tekstila

Ako u kući ne koristite tekstile vrijeme je da  počnete - zavjese, tepih, nove presvlake pa čak i stolnjak ili nova jastučnica ua ukrasni jastučić činit će veliki razliku...

1/10

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije