LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Dom iz snova

Personalizirane drvene kocke za prve početke

Novi brand na domaćem tržištu, Little Miss Puu, omogućuje da na njegovim proizvodima otisnete željene poruke, imena ili najvažnije trenutke u svome, ali i životu svoga mališana
11. kolovoza 2016. u 13:46 0 komentara 623 prikaza
little miss piu
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/12

Little Miss Puu novi je brand personaliziranih proizvoda za djecu i odrasle na hrvatskom tržištu sa zagrebačkom adresom. Gonjen kreativnim snagama jedne ekonomistice i majke dvoje djece, tržištu predstavlja originalne personalizirane predmete od drva namijenjene svima, od najmlađih i najstarijih uzrasta koji ostaju trajna uspomena na najvažnije trenutke u životu.

Dostupni na Facebook profilu Little Miss Puu, nude mogućnost personaliziranja raznih artikala; drvenih kocaka i odjevnih predmeta pazeći pritom i na najsitnije detalje.

Drvo kao glavni nositelj ovih proizvoda, kako kažu u Little Miss Puu, najbolje sažima najljepše uspomene. Kao divan detalj na polici, kutija praktične namjene ili vlastita drvena kockasta priča za igru, Little Miss Puu proizvodi ekološki su orijentirani, a izborom drva od lipe te netretiranjem drva kemikalijama, prilagođeni i najmanjim uzrastima.

little miss piu | Autor : Robert Demo Foto: Robert Demo

Poput pravih pričopričalica/storytellers, Little Miss Puu kocke pričaju priču o početcima; početcima života i početcima ljubavi koja traje zauvijek. Na originalan i atraktivan način, dolaze u boji drveta, ali i boji po želji pružajući tako u potpunosti mogućnost prilagodbe ovih kocaka i do najsitnijih detalja.

Little Miss Puu kocke pričopričalice dostupne su u tri verzije i dvije dimenzije. Veličine osam i devet centimetara, ove kocke mogu ispričati tri različite priče u kojima upravo vi, vaša djeca ili omiljene osobe postaju glavni likovi.

little miss piu | Autor : Robert Demo Foto: Robert Demo

Ukoliko želite zabilježiti datum, vrijeme i mjesto rođenja vašeg djeteta, Little Miss Puu predlaže „BB/ Birth Brick“ kocke. Vjerujući da je svaki dječak princ, a djevojčica princeza, nastaju kocke „Once upon a time“ koje vaše dijete stavljaju u glavnu ulogu, u priču u kojoj glavni lik živi u dvorcu, u ulici u kojoj živi i inače sa svojom obitelji.

A ako pak želite proslaviti ljubav odraslih, onu veliku i snažnu iz koje se i rađaju mali prinčevi i princeze tu je „Love story“ kocka koja može nositi datum vašeg vjenčanja ili upoznavanja, inicijale ljubavnog para, stihove najdraže pjesme i sl.

little miss piu | Autor : Robert Demo Foto: Robert Demo

>>Stilizirani hladnjak samo čeka da ga 'uparkirate' u svoju kuhinju

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.