DOMAĆI BABY BREND

Personalizirane drvene kocke za prve početke

little miss piu
Foto: Privatni album
1/12
11.08.2016.
u 13:46

Novi brand na domaćem tržištu, Little Miss Puu, omogućuje da na njegovim proizvodima otisnete željene poruke, imena ili najvažnije trenutke u svome, ali i životu svoga mališana

Little Miss Puu novi je brand personaliziranih proizvoda za djecu i odrasle na hrvatskom tržištu sa zagrebačkom adresom. Gonjen kreativnim snagama jedne ekonomistice i majke dvoje djece, tržištu predstavlja originalne personalizirane predmete od drva namijenjene svima, od najmlađih i najstarijih uzrasta koji ostaju trajna uspomena na najvažnije trenutke u životu.

Dostupni na Facebook profilu Little Miss Puu, nude mogućnost personaliziranja raznih artikala; drvenih kocaka i odjevnih predmeta pazeći pritom i na najsitnije detalje.

Drvo kao glavni nositelj ovih proizvoda, kako kažu u Little Miss Puu, najbolje sažima najljepše uspomene. Kao divan detalj na polici, kutija praktične namjene ili vlastita drvena kockasta priča za igru, Little Miss Puu proizvodi ekološki su orijentirani, a izborom drva od lipe te netretiranjem drva kemikalijama, prilagođeni i najmanjim uzrastima.

Foto: Robert Demo

Poput pravih pričopričalica/storytellers, Little Miss Puu kocke pričaju priču o početcima; početcima života i početcima ljubavi koja traje zauvijek. Na originalan i atraktivan način, dolaze u boji drveta, ali i boji po želji pružajući tako u potpunosti mogućnost prilagodbe ovih kocaka i do najsitnijih detalja.

Little Miss Puu kocke pričopričalice dostupne su u tri verzije i dvije dimenzije. Veličine osam i devet centimetara, ove kocke mogu ispričati tri različite priče u kojima upravo vi, vaša djeca ili omiljene osobe postaju glavni likovi.

Foto: Robert Demo

Ukoliko želite zabilježiti datum, vrijeme i mjesto rođenja vašeg djeteta, Little Miss Puu predlaže „BB/ Birth Brick“ kocke. Vjerujući da je svaki dječak princ, a djevojčica princeza, nastaju kocke „Once upon a time“ koje vaše dijete stavljaju u glavnu ulogu, u priču u kojoj glavni lik živi u dvorcu, u ulici u kojoj živi i inače sa svojom obitelji.

A ako pak želite proslaviti ljubav odraslih, onu veliku i snažnu iz koje se i rađaju mali prinčevi i princeze tu je „Love story“ kocka koja može nositi datum vašeg vjenčanja ili upoznavanja, inicijale ljubavnog para, stihove najdraže pjesme i sl.

Foto: Robert Demo

>>Stilizirani hladnjak samo čeka da ga 'uparkirate' u svoju kuhinju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije