tehnologija

Perilica i sušilica rublja kakve još niste vidjeli, sve rade same i ne zauzimaju puno mjesta

09.01.2022.
u 07:00

Infracrveni senzor precizno mjeri temperaturu odjeće tijekom ciklusa sušenja i automatski se prilagođava kako bi se osiguralo ravnomjerno sušenje

LG Electronics (LG) na sajmu CES 2022 predstavlja pametniji i jednostavniji način njege rublja uz nove modele perilice i sušilice rublja te LG WashTower. Nova rješenja za njegu rublja sadrže poboljšanu tehnologiju Artificial Intelligence Direct Drive (AI DD™), dokazanu tehnologiju pare i niz funkcija koje pranje i sušenje odjeće čine praktičnijim nego ikad prije.

Uz poboljšanu tehnologiju AI DD, novi par rješenja za pranje i sušenje rublja pruža prilagođene performanse koje mogu prepoznati veličinu punjenja, vrstu tkanine i razinu zaprljanosti odjeće, automatski dodajući odgovarajuću količinu deterdženta i prilagođavajući način pranja za optimizirano čišćenje. Nova perilica sadrži tehnologiju pare, dokazanu metodu za čišćenje i osvježavanje odjeće.

Prvi LG-ev model sušilice s tehnologijom AI DD sadrži novi AI ciklus koji dodaje preciznu kontrolu pokreta i automatski odabire odgovarajuće postavke za optimalnu njegu tkanine i brže vrijeme sušenja. Također, AI tehnologija uređaju pomaže prepoznati način pranja i preferencije korisnika za što točnije prijedloge opcija sušenja. Infracrveni senzor precizno mjeri temperaturu odjeće tijekom ciklusa sušenja i automatski se prilagođava kako bi se osiguralo ravnomjerno sušenje. Zbog međusobne povezanosti s Bluetoothom, oba se uređaja mogu jednostavno kontrolirati s upravljačke ploče perilice, za razliku od drugih perilica i sušilice rublja.

Sa svojim iznimno praktičnim dizajnom koji štedi prostor, LG-ev najnoviji sustav WashTower s DUAL Heat Pump sušilicom moderna je alternativa uobičajenoj perilici i sušilici rublja. Perilica rublja s prednjim punjenjem koristi tehnologiju AI DD za isporuku čiste i svježe odjeće, dok sušilica koristi tehnologiju LG DUAL Inverter Heat Pump za smanjenje potrošnje energije sušenjem na niskoj temperaturi tijekom cijelog ciklusa. Osim toga, zbog svojih dimenzija LG WashTower ne zauzima puno prostora.

Usklađujući izvanredne performanse sa sofisticiranim stilom, novi par LG-evih uređaja za pranje i sušenje rublja savršeno se uklapa u većinu interijera. LG WashTower ima crna zatamnjena staklena vrata, ukrasne kromirane detalje i završnu obradu od crnog čelika za izvrsnu izdržljivost, uz visoku otpornost na grebanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije