Party

Ovo su ključni predmeti koji će vam trebati za ovogodišnja blagdanska druženja

shutterstock
30.12.2019.
u 07:00

Bez obzira ugošćujete li društvo samo na večeri ili na par dana, uz ove će predmete njihov boravak biti puno ugodniji

Udoban tekstil, aromatski sapuni i predivni pribori za jelo, vašim će gostima boravak učiniti udobnijim, navodi dwell.com

Svježi vijenci

Osim što će u prostor instantno unijeti blagdanski, vijenci od svježeg bilja unijet će i dašak prirodnih mirisa i materijala. A ništa ne utječe na ukupni dojam doma kao što to čini miris i interijer. 

Foto: shutterstock

Stolnjaci i nadstolnjaci

Dozu elegancije, ali i blagdana u dom unesite prikladnim stolnjakom i/ili nadstolnjakom. Birati možete između onih klasičnih bijelih nijansi koje će, u svilenom obliku, svakako djelovati luksuzno, a dopustit će vam dodavanje nadstolnjaka u specifičnoj božićnoj boji. 

Ubrusi

Odabir odgovarajućih ubrusa utjecat će na cjelokupni dizajn stola pa se tako za stol dizajniran u neutralnim nijansama možete poigrati s ubrusima različitih boja i/ili uzoraka, a u ponudi su i oni s predivnim božićnim simbolima. 

Prstenje za ubruse

Bez obzira posjedujete li znanje i vještinu za kreiranje mini umjetničkih djela od ubrusa, u pomoć će vam uskočiti prstenje za ubruse koje varira od klasičnih božićnih motiva do onih manje klasičnih, a koje svakako možete uklopiti u cjelokupni dizajn s obzirom na to da dolaze u širokom rasponu boja. 

Foto: Shutterstock

Svijeće

Svijeće su sastavni dio blagdanskog stola, a s ukrašavanjem svijećama započinjemo još za vrijeme adventa. No svijeće unose dozu otmjenosti i mirnoće u sam prostor, a možete se poslužiti i onim esencijalnim koje će osim svega navedenoga, dom ispuniti očaravajućim mirisima.

Deka

Jednostavan način za unos teksture, ali i topline u dom, tople su deke. Osim što će zagrijati vaše goste ukoliko to bude potrebno, čitav će prostor učiniti toplijim i primamljivijim zbog svoje izrazite teksture. 

Grijalica

Gostinjske sobe znaju biti izrazito hladni prostori koji se zbog nekorištenja ne griju, no dolaskom društva, bilo bi dobro zagrijati ih toliko da je u njima ugodno boraviti. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije