savršen dom

Ovo je najljepše potkrovlje ikad, a dizajnerski komadi u njemu mogu se nabaviti i kod nas, i to povoljno!

Foto: Zara Home
1/11
15.03.2024.
u 09:58

Valja spomenuti da uređenje interijera u potpunosti pisac potpisuje sam, pokazujući ponovno svoj vješt pristup oblikovanju interijera, podsjećajući nas na to kako se njegov senzibilitet i filozofija o svakodnevnom životu s predmetima mogu pretočiti u svaki dom

Brend Zara Home godinama surađuje s Colinom Kingom, a kako bi tu suradnju okrunili, dizajneri španjolskog brenda odlučili su upravo u njegovom domu predstaviti novu kolekciju sitnog namještaja i detalja za dom. Stan u kojem Colin živi zapravo je potkrovlje u newyorškoj četvrti Tribeca, a osim što je poslužio za predstavljanje novih dizajnerskih predmeta poslužio je i kao najava nove Kingove knjige "Arranging Things".

Foto: Zara Home

Valja spomenuti da uređenje interijera u potpunosti pisac potpisuje sam, pokazujući ponovno svoj vješt pristup oblikovanju interijera, podsjećajući nas na to kako se njegov senzibilitet i filozofija o svakodnevnom životu s predmetima mogu pretočiti u svaki dom.

Foto: Zara Home

Ovo potkrovlje, kojim dominira velika dnevna zona, jedno je od najljepših koje smo vidjeli, a tome svakako u prilog ide i sam layout prostora kao i velika količina dnevne svjetlosti.

Foto: Zara Home

Blagovaonica i kuhinja zasebne su prostorije, a spavaća zona od ostatka stana odijeljena je velikim hodnikom koji je iskorišten za ugradnju ormara po mjeri koji se protežu cijelom dužinom zida, od poda do stropa.

Komentara 1

ML
Magdalena_Lena
10:22 05.05.2023.

Niti je potkrovlje (na fotografijama se ne vidi niti kosi krov, niti grede, niti IŠTA što bi sugeriralo da se radi o potkrovlju ), niti je "najljepše ikad" (jer o ukusima se ne raspravlja). Vidjela sam dovoljno stanova u potkrovlju (uživo i na fotografijama) jer su, meni osobno, potkrovni prostori najzanimljiviji i predstavljaju izazov za dizajnera. Ovdje, osim što se ne vidi potkrovni prostor, ne vidi se nikakav izazovan problem i nikakvo originalno rješenje. Ovo je običan bezbojni depersonaliziran stan za najam u kojem nema osobnosti niti topline, te ne spada u kategoriju 'dom', a ako spada u kategoriju 'snova', to bi bile noćne more (meni, sigurno) o smrzavanju na nekom stranom i nepoznatom mjestu. Vjerujem da je ovaj članak dobro plasiran i plaćen oglas za prodaju ili najam... Ali onda ga tako i predstavite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije