LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Ukradite ideju

Ovi trendovi su hit jeseni, evo kako da ih ukomponirate u svoj dom!

Poigrajte se bojama zidova. Ako nemate hrabrosti za jarke boje ili popularnu crnu, pokušajte s neutralnom, i za kombiniranje jako zahvalnom, antracit sivom
29. kolovoza 2020. u 07:00 0 komentara 2979 prikaza
Foto: IKEA

Smjena godišnjih doba osim u garderobi, znači i promjenu u domu. Trendovi koji su se iskristalizirali kao imperativ ove jeseni u domu su redom: slojevitost, neutralni tonovi, karirano na karirano, zagasiti tonovi inače jarkih boja, prirodno zelenilo i prirodni materijali.

 | Autor : BoConcept Foto: BoConcept

Sad kad imate taj mini šalabahter možete krenuti s prebacivanjem na jesensku shemu. A evo još pokojeg trika za uređenje doma koji bi vam mogao biti od velike pomoći.

 | Autor : Booking.com Foto: Booking.com

Imate li manji stan, pločice u svim prostorijama u kojima se nalaze, neka budu manjih dimenzija i zanimljiva uzorka. Na taj način prostor će se doimati veći. Nadalje, iskoristite moć tekstila, prije svega zavjesa i tepiha. Jako puno znače za stavaranje atmosfere u prostoru.

 | Autor : IKEA Foto: IKEA

Poigrajte se bojama zidova. Ako nemate hrabrosti za jarke boje ili popularnu crnu, pokušajte s neutralnom, i za kombiniranje jako zahvalnom, antracit sivom. Dobar izbor su i tapete, posbno one samoljepljive koje je lako postaviti i skinuti.

 | Autor : IKEA Foto: IKEA

Prije nego li se bacite u ovu jesensku avanturu ne zaboravite na temljno čišćenje, provjeru radijatora i svih drugih sustava bez kojih je zimi život nezamisliv.

 | Autor : IKEA Foto: IKEA

Pravo je vrijeme i da počnete razmišljati o skaldištenju vtnog namještaja. Imate li onaj od prirodnih materijala obavezno ga očistite i zaštitite kako bi vam vjerno služio u sezonama koje dolaze.

Svjetsko, a naše Vodimo vas u stan koji su vlasnici sami uredili, a rezultat je - fantastičan stan manhattan KROMATSKA ŽIVOST Za poželjeti: elegantan dvoetažni stan ispunjen bojama i svjetlošću genijalna suradnja Sastavi, rastavi, nastavi: IKEA i LEGO Grupa predstavljaju BYGGLEK - kreativno rješenje koje povezuje igru i odlaganje
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.