odličan izbor

Ovi darovi izazvat će oduševljenje u baš svakom domu

Zara Home
10.12.2020.
u 09:55

Mi smo izdovili samo neke od prijedloga darova koje imaju u svojoj kolekciji, a na vama je da odaberete ono što mislite da će najviše razveseliti vaše najdraže

Ako ne znate što darovati najmilijima za nadolazeće blagdane, vjerujemo da će vas gift ponuda brenda Zara Home nadahnuti.

Foto: Zara Home

Ima tu zaista svega, od mekanih pidžama i ogrtača od najfinijih materijala, preko senzacionalnih mirisnih svijeća i difuzora s omiljenim zimskim mirisima, zanimljivih setova za pisanje pisma .- pomalo fancy i retro dar, sve do zanimljivih detalja za dom koji će prostoru dati karakter.

Foto: Zara Home

Mi smo izdovili samo neke od prijedloga darova koje imaju u svojoj kolekciji, a na vama je da odaberete ono što mislite da će najviše razveseliti vaše najdraže.

Foto: Zara Home

P.S. Možete i sami sebe nagraditi nekom od ovih divota!

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije