novi living

Ove dvije jadranske kuće ostavit će vas bez daha - garantirano!

My Luxoria
30.06.2023.
u 07:00

Samo sutra, uz Večernji list, potražite novi, ljetni broj magazina Living, čeka vas puno sjajnih priča, ideje, inspiracija te brojni savjeti

Kakav početak srpnja! Prvo, subota je, drugo, na kisocima je novi broj magazina Living! U ovom broju, pravom hedonističkom, vodimo vas u dvije morske rezidencije - raskošnu vilu u blizini Vodica kojoj je ovo prvo "radno" ljeto te oredivnu kučiću u Ražancu koju su vlasnici uredili sami toliko genijalno da ćete neka od njihovih rješenja poželjeti  prepisati.

Naša stilistica Ana Banchi savjetuje kako da uredite vanjski prostor, a ako ste sretnici s bazenom, njezine prijedloge i editorijala obavezno uvažite, ili, još bolje, provedite u djelo.

Foto: My Luxoria

Ljeto je i sezona sniženja, probrali smo najbolje ulove za dom, nadamo se da će vas inspirirati. Ljetne večeri ugodnije su uz klimu, a mi donosimo listu najboljih po izboru domaćih majstora.

Foto: Šime Zelić/PIXSELL

Da bi ljeto bilo ljeto važno je znati uživati i u iću i piću. U suradnji sa zagrebačkim Boogie Labom donosimo  recepte za najpopulranije ljetne koktele.

Foto: Igor Šoban/Pixsell

Za sve vrtlare među vama spremili smo jedno iznenađenje, veliki vodič kroz jestivo cvijeće koje je ove sezone apsolutni hit.

Vjerujemo da smo vas uvjerili u sutrašnje druženje, potražite novi Living sutra uz Večernji list!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije