novo na tržištu

Ovakvu boju za zidove još niste vidjeli - izgleda poput obloge od baršuna, baš WOW!

Dulux Heritage
02.03.2021.
u 10:03

Za stvaranje odličnog dojma u interijeru evo jedan sjajan trik - bojanje stolarije u istu boju kako biste izbjegli neskladni kontrast i postigli besprijekornu završnu obradu

U ožujku, s proljećem, na tržište dolazi i jedan zaista fenomenalan proizvod - boje za zidove s efektom baršuna koje su prva luksuzna paleta boja brenda s 90-godišnjom tradicijom - Duluxa. Ta luksuzna linija nosi ime Heritage, a nadahnute su britanskom poviješću dizajna. Raspon boja dolazi u čak 112 nijansi, a takav asortiman obećava dašak luksuza u svakom domu. Paleta boja Dulux Heritage sadrži završni sloj ‘Velvet Matt’ koji je formuliran tako da je svilenkast i mekan na dodir - baš kao pravi baršun. No, ne brinite, boje su perive! 

Foto: Dulux Heritage

Kao kreativna direktorica u Duluxu, Marianne Shillingford, objašnjava: Bogatu kremastu formulu lako je nanijeti i suši se na vrhunski mat završni sloj koji je dovoljno čvrst da se nosi sa svim izazovima. A čisti užitak leži u tome kakav je osjećaj na dodir - mekan i gladak poput svilenog baršuna. To je vrsta luksuza koji svaki zid zaslužuje. Tko ne bi želio zaviti sebe i svoje zidove najfinijim baršunom?

Foto: Dulux Heritage

Za postizanje luksuznog dojma iz Duluxa savjetuju kombiniranje ovih baršunastih boja s plišanim  presvlakama i akcentima od mesinga - za baš raskošan dojam.

Foto: Dulux Heritage

Klasična plava savršeno nadopunjuje obloge u tradicionalnom stilu. Upotpunite je kožom boje konjaka i tonovima tikovine za postizanje bezvremenskog interijera.

Foto: Dulux Heritage

Marianne objašnjava da nije važno imate li staru ili novu nekretninu: "U asortimanu Heritage kombinirali smo najfinije boje iz važnih razdoblja povijesti s najmodernijim suvremenim nijansama kako bismo stvorili uistinu prekrasnu kolekciju koja dodaje ljepotu i luksuz svakom domu."

Foto: Dulux Heritage

Posebno puno pažnje posvetili su kreiranju tamnih nijansi, koje su i dalje jako poloplarne. Za stvaranje odličnog dojma u interijeru otkrili su i sjajan trik - bojanje stolarije u istu boju kako biste izbjegli neskladni kontrast i postigli besprijekornu završnu obradu.

Foto: Dulux Heritage

Kako je riječ o zaista lukusznim bojama valja spomenuti i cijenu koja će se kretati oko 400 kuna za limenku za zidove i oko 200 kuna za limenke za bojenje drvenarije i metala.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije