tko voli nek' izvoli

Ovaj stan glasi kao najljepši u Zagrebu, a odnedavno je na prodaju. Košta više od milijun eura

Foto: njušaklo.hr, eurovilla
1/17
14.03.2023.
u 12:14

Luksuzan dvoetažni stan površine 330 metara četvornih nalazi se u centru metropole, u jednoj od najljepših gradskih ulica

Potražnja za stanovima u Zagrebu posljednjih je mjeseci veća pod punude što je, uz brojne druge, jedan od uzroka vrtoglavog rasta cijene kvadrata. I dok su i mali stanovi na periferiji za mnoge postali luksuz, u metropoli postoje nekretnine na prestižnim lokacijama. Jedna takva svakako je stan smješten u Mesničkoj ulici, na jednoj od najljepših lokacija u Zagrebu, koji na njuškalu nosi epitet najjljepšeg stana u Zagrebu. Stan je na top poziciji, nadomak park šume Tuškanac, javne garaže, uvučena od Ilice, 5 min pješice do strogog centra i Trga Bana Jelačića, a svega tri minute od Gornjeg grada. Luksuzan dvoetažan stan na drugom katu i potkrovlju površine 314,82m2 + balkon 3,55m2.

Foto: njušaklo.hr, eurovilla

Donja etaža  površine 153,23m2 ima i balkon od 55m2. Sastoji se od ulaznog prostoral, wc-a, vešeraja, prostranog dnevnog boravaak s kuhinjom i blagovaonicom ukupne površine 52m2, dvije dječje spavaće sobe, kupaonice, radnesoba, master spavaća soba s kupaonicom, garderobom i balkonom.

Foto: njušaklo.hr, eurovilla

Gornja etaža (potkrovlje) sastoji se od 4 spavaće sobe od kojih jedna ima walk-in garderobu, a tu su i dvije kupaonice. Postoji dodatno i galerija površine cca. 12m2 koja nije u obračunu.

Foto: njušaklo.hr, eurovilla

Stan je kompletno adaptiran 2019 god, ima betonsku deka, jasenov parket, protuprovalna vrata, sva rasvjeta je led, nova vanjska drvena stolarija s roletama na električno zatvaranje. U potkrovlju  je postavljena nova vanjska drvena Velux stolarija sa solarnim ćelijama, centralno plinsko grijanje, ventilokonvektori (grijanje i hlađenje), svaka prostorija još posebno klimatizirana, Sonus system ozvučenja razvučen po cijelom stanu, alarm, videonadzor...

Foto: njušaklo.hr, eurovilla

 Visina stropa  je 4m (spušten strop) sa štukaturama i bordurama, zidne obloge. Kuhinja opremljena Miele aparatima. Potpuno namješten dizajnerskim namještajem. Orijentacija istok - zapad. Iz stana se pruža prekrasan pogled na zelenilo.

Foto: njušaklo.hr, eurovilla

Zgrada nije stradala u potresu, ima zelenu naljepnicu. Također ima pravo na korištenje 2 parkirna mjesta u garaži Tuškanac prema povlavštenoj cijeni. U postupku je izvođenje ulične fasade. Cijena je 1.390.000 eura, a stan prodaje agencija Eurovilla.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije