Hit mjesto

Otvoren Rougemarin Park na 2500 kvadrata, za uživanje u novom konceptu zabave

19.05.2021.
u 12:58

Uređenje parka pruža privatnost u hladu zelenih krošnji, a osigurava dovoljno prostora za veće i manje grupe za uživanje u opuštenoj atmosferi i mogućnost izbora različitih sadržaja za sve uzraste

Dugi proljetni dani idealni su za druženja na otvorenom, no, zelene oaze koje nude zanimljiv sadržaj, u gradu su prava rijetkost. Upravo takva, dosad neotkrivena oaza, krije se u Rougemarin Parku, koji će posjetiteljima ove sezone ponuditi novi koncept zabave i druženja – eatertainment.

Ako ste u stalnoj potrazi za novim mjestima u gradu koji imaju dovoljno veliku terasu za opušteno druženje i koji nude poseban doživljaj kroz zabavu i neposredan pristup vrhunskim gastro majstorima, prestanite tražiti, vaše mjesto je Rougemarin Park. Već prvog dana u prekrasnoj atmosferi zelenog parka i live cooking show-u poznatih chefova Marina Medaka, Mate Jankovića i Maria Mihelja, uživali su brojni gosti.

Smješten u zelenoj šumici ispred poznatog Rougemarin restorana, ovo će mjesto za druženje na otvorenom, na više od 2500 kvadrata ponuditi potpuno novi koncept zabave.

Uređenje parka pruža privatnost u hladu zelenih krošnji, a osigurava dovoljno prostora za veće i manje grupe za uživanje u opuštenoj atmosferi i mogućnost izbora različitih sadržaja za sve uzraste. Od otvorenja 18. svibnja sve do kraja rujna Rougemarin Park će periodično svakih par tjedana mijenjati temu, program, ponudu i sadržaj.

Svakog dana u Chef's Parku posjetitelji će uživati u posebnoj Rougemarin ponudi, a kao posebno iznenađenje svaki će dan svojim menijem obilježiti gostujući kuhari.

Tako će samo za goste Parka kuhati poznati chefovi poput Marka Palfija, Maria Mihelja i Mate Jankovića, a za slatke užitke bit će zadužena majstorica slastičarka Petra Jelenić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije