Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Otvoren prvi Bose Premium Shop u Hrvatskoj

Na otvorenju su predstavljene The Boose Frames sunčane naočale. Ove pametne naočale nazvane su The Bose Frames, jer glazba stiže iz samog okvira. Na naočalama nema vidljivih 'smart' uređaja, samo lijepe crne naočale, ali s ugrađenim skrivenim zvučnicima
10. listopada 2019. u 11:31 0 komentara 962 prikaza
Pogledajte galeriju 1/11

SE-MARK  je  otvorio vrata prvog Bose Premium shopa u Zagrebu, a i u Hrvatskoj. Otvorenje su upriličili direktor Se-Marka, Pavao Grmuša te predstavnik regionalnog distributera za Bose, Dušan Osojnik, koji su s par uvodnih riječi upoznali uzvanike s najnovijim trendovima iz svijeta audio sustava.

 | Autor :

U zanimljivom ambijentu novootvorenog Bose shopa na adresi Maksimirska 45 brojni predstavnici medija, influenceri i VIP uzvanici su sudjelovali u predstavljanju Bose proizvoda. Poznati glazbenici poput Ante Casha, Ivana Dečaka i Marka Kutlića su uživali u opuštenoj atmosferi koju je pratio savršeni zvuk iz Bose zvučnika.

 | Autor :

Na otvorenju su sudionici mogli doživjeti najbolji zvuk Bose audio sustava koji svojom elegancijom izrade  i vrhunskim uklapanjem u ambijent omogućuje uživanje u kvalitetnom zvuku u kombinaciji sa svim raspoloživim medijima. Sudionici su uronili u svijet glazbe s najnovijim proizvodom - The Boose Frames sunčanim naočalama. Ove pametne naočale nazvane su The Bose Frames, jer glazba stiže iz samog okvira. Na naočalama nema vidljivih 'smart' uređaja, samo lijepe crne naočale, ali s ugrađenim skrivenim zvučnicima koji glazbom maze vaše uši.

 | Autor :

U Hrvatsku, pop prvi put Bose dovodi SE-MARK koji je prepoznatljiv kao A1 partner, Panasonic distributer za telekomunikacije i uredsku automatiku, distributer Cubot mobitela, distributer Bose audio sustava i Olympus fotoaparata te Samsung retail partner.

 | Autor :

Početak korporacije  BOSE seže od 1964. godine, kada je dr. Amar Bose kao profesor elektronike na Massachusets Institute of Technology u Bostonu (MIT) i veliki ljubitelj klasične glazbe, želio nabaviti kvalitetne zvučnike za sebe. Isprobao je svu moguću audio opremu i poslije nekoliko mjeseci došao do zaključka, da niti jedni zvučnici na tržištu ne reproduciraju zvuk korektno. Započeo je sa matematičkim analizama i testiranjem zvuka u prostoru, na osnovu kojih je nakon nekoliko mjeseca uspio sa ekipom prijatelja i entuzijasta napraviti prve prototipove zvučnika, iz kojih je kasnije nastao legendarni model Bose 901.

 | Autor :

Danas je korporacija Bose najveći proizvođač audio opreme i elektronike kao i najinovativnija firma na području akustike na svijetu. U proizvodima su ugrađene nebrojne inovacije, koje su zaštićene sa preko 520 aktivnih patenata.

Mogli bi reći, da bez tih inovacija, danas ne bi postojale slušalice sa aktivnim otklanjanjem nepoželjne buke (Quiet Comfort). Vjerojatno ne bi bilo audio sistema sa odvojenim bas modulom i malenih satelitskih zvučnika, kao i brojnih drugih inovativnih audio rješenja.

Sajam Ambienta ima brojne novitete, a najviše pažnje privlači dizajnerska rasprodaja s popustima do 70% uređenje doma Pet trendova koje ćemo u domu voljeti 2020. I svi su odlični!
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.