stilska lista

Otkrivamo koji su detalji za dom najprodavaniji u prvom tjednu nove godine

H&M Home
06.01.2023.
u 07:00

Stručnjaci za uređenje interijera uvijek napominju koliko je važno ispuniti prostor bojama i teksturama, svjetlom, nama dragim uspomenama i dekorom koji najbolje oslikava naš stil

Osim svježe obojanih zidova, koji itekako mogu učiniti razliku, interijer će najbolje oživjeti - dekoracije. I dok je namještaj neutralnih boja i čistih linija najsigurniji način da vaš stan ne postane demode već nakon nekoliko sezona, upečatljive i pomno odabrane dekoracije te ukrasi pružit će mu onaj željeni wow efekt.

Foto: H&M Home

Stručnjaci za uređenje interijera uvijek napominju koliko je važno ispuniti prostor bojama i teksturama, svjetlom, nama dragim uspomenama i dekorom koji najbolje oslikava naš stil. U tome će nam pomoći u zadnje vrijeme jako popularne vaze različitih dimenzija te ukrasi na policama i stolićima, okviri sa slikama, jastuci različitih tekstura i boja, kao i ogledala što će vizualno povećati prostor.

Foto: H&M Home

Vođeni time pogledali smo koji su bestselleri za uređenje doma, rezultat bi vas mogao iznenaditi...

Foto: H&M Home

Pletene dekice i nekoliko originalnih jastučića čine čuda za atraktivnost dnevne sobe pa ne čudi da su upravo ova dva detalja na listi najprodavanijih. Odaberite jastuke koji se uklapaju u stil uređenja vašeg doma i trudite se poigrati bojama, teksturama i oblicima.

Foto: H&M Home

Iako možda većini ljudi pri uređenju životnog prostora neće na pamet pasti ideja o zamjeni postojećih rasvjetnih tijela, njihova zamjena, kako navode dizajneri interijera, puno je lakša nego što se na prvu može učiniti, a istovremeno je u stanju potpuno transformirati izgled doma -  na listi najprodavanijih tako su visilice i stolne lampe atraktivnog dizajna.

Foto: H&M Home

Osim što izgledaju vrlo efektno u prostoru, pomoćne stoliće pametno je imati u dnevnom boravku. Možete ih iskoristiti i kao postolje za biljke, knjige ili lampe, ali i umjesto noćnih ormarića. Posebno su traženi oni stakleni.

Foto: H&M Home

Ako imate premalo mjesta u dnevnom boravku, a želite više sjedećih mjesta kada vam dođu prijatelji na druženje, odlično i vrlo pristupačno rješenje su taburei. Poslažite dva, tri taburea uz kauč i bit će vam uvijek pri ruci kada vam zatrebaju.

1/10

Ako smatrate da su vam zidovi prazni i dosadni ili imate viška ukrasa, knjiga i biljki s kojima ne znate gdje ćete, uvijek možete dodati nekoliko polica koje se vizualno uklapaju u prostor. Popularni su i drveni okviri za slike koje je lako postaviti na zid.

Ako imate prazan zid koji vapi za dekorom, a pritom živite u malo kvadrata, vizualno proširite prostor pomoću ogledala. U modi su okrugla ogledala koja savršeno funkcioniraju u svim prostorijama, od kupaonice, preko spavaće sobe, do hodnika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije