LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Ukradite ideju

Otkrivamo kako izvući najviše od malog balkona, evo u čemu je tajna!

Ponekad starom namještaju treba samo svjež premaz boje kako bi mu se dao novi život. Stari vrtni namještaj često se baca, ali se lako može obnoviti dobrim brušenjem i bojanjem
11. kolovoza 2022. u 10:36 0 komentara 2435 prikaza
Foto: IKEA

Pri uređenju balkona razmišljajte dugoročno. Kako će stvari koje kupujete izgledati za nekoliko godina? Prečesto ljudi kupuju predmete na sniženju koji im uopće ne trebaju samo jer su jeftini ili se cjenkaju s biljkama misleći da štede novac, a zatim se osjećaju frustrirano kad takve biljke uvenu, a trošak se podupla.

 | Autor : IKEA Foto: IKEA

Birajte biljke puno pažljivije, istražujući svaku od njih kako biste provjerili odgovaraju li uvjetima vašeg balkona. Grm ili trajnica koja voli klimu vašeg balkona, a ne zatijeva puno mjesta, trajat će godinama, ako ne i desetljećima.

 | Autor : IKEA Foto: IKEA

Osvrnite se oko sebe, možda već imate materijale oko kuće koje možete koristiti za ovaj makeover. Razmislite i o kupnji rabljenih predmeta kako biste smanjili troškove. Ponovno upotrijebite postojeće materijale, mogli bi vas iznenaditi.

 | Autor : IKEA Foto: IKEA

Ako se možete oduprijeti kupnji novog roštilja pričekajte do jeseni. Naime, statistike pokazuju da je listopad najbolje vrijeme za kupnju roštilja jer se trgovci riješavaju starih modela.

 | Autor : IKEA Foto: IKEA

Ponekad starom namještaju treba samo svjež premaz boje kako bi mu se dao novi život. Stari vrtni namještaj često se baca, ali se lako može obnoviti dobrim brušenjem i bojanjem. Vanjske boje sada dolaze u širokoj paleti. Ovo ne samo da štedi novac, već je i održivije. Vanjski namještaj izložen je raznim vremenskim prilikama pa je prilikom obnove važno odabrati odgovarajuću boju za dugovječnost i smanjiti buduće troškove.

 | Autor : IKEA Foto: IKEA

Kvalitetan namještaj izrađen od metala ili drveta trajat će dugi niz godina ako je zaštićen u zimskim mjesecima. Birajte kvalitetnije komade u startu, trajat će vam godinama.

1 / 21
raskošna kuća Genijalna istarska vila sjajan je spoj modernog i tradicionalnog, donosi najbolje od oba svijeta masline zelena zona Maslina i smokva kao ukrasne biljke na balkonu? Može, bit će divna dekoracija, ali pazite na ove detalje! vrata splita Još jedan razlog za posjet Splitu - restoran s fantastičnim interijerom
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.