uradi sam

Otkrivamo četiri ključna poteza za najpovoljniju i najefektniju promjenu u kupaonici

Zara Home
10.06.2024.
u 14:26

Još jedna brza i efektna promjena u kupaonici zamjena je ogledala. Tim potezom kupaonica će postati atraktivnija jer moderna ogledala dolaze u svim veličinama i oblicima

Topliji mjeseci mnogima su izbor za pruređenje doma, a renovacija koja se uvijek odgađa i s kojom se čeka da "voda dođe do grla" ona je kupaonice jer zahtjeva mnogo vremena, novca i živaca. Ako ste tanki sa svim gore navedenim, možda imamo rješenje: Uklanjanje starih i postavljanje novih pločica te postavljanje walk-in tuša umjesto klasične kade možete slobodno "preskočiti" i kupaonicu učiniti puno ljepšom i praktičnijom i na drugi način: uvođenjem više malih promjena kojima ćete kreirati sasvim novu atmosferu u kupaonici.

Foto: Zara Home

Brza i atraktiva promjena koju možete već danas provesti u djelo svakako je kupnja nove košare za rublje. Danas možete birati između  raznovrsnih materijala, boja, dimenzija i oblika, a osim što su vrlo praktične, košare za rublje elegantnog dizajna mogu vizualno "podići" interijer. U kupaonici je važna svaka polica i svaka ladica, stoga birajte namještaj koji je praktičan i funkcionalan, izrađen od materijala otpornog na vodu i vlagu.

Posebno treba istaknuti važnost rasvjete u kupaonici jer u kupaonici rasvjeta mora ispuniti dva uvjeta: ponekad želite ambijentalnu rasvjetu, uz koju ćete se moći opustiti, a ponekad vam treba jako svjetlo kako biste dobro vidjeli što radite. Što znači da jedno rasvjetno tijelo nije dovoljno, već da trebate barem jednu stropnu lampu i jednu iznad ogledala, a sigurno nećete imati ništa protiv još ponekog ambijentalnog rasvjetnog tijela.

Foto: Zara Home

Još jedna brza i efektna promjena u kupaonici zamjena je ogledala. Tim potezom kupaonica će postati atraktivnija jer moderna ogledala dolaze u svim veličinama i oblicima. Kupaonsko ogledalo važan je komad namještaja, a možete ga nabaviti zasebno ili u kompletu s ormarićem.

1/16

Za kraj ovog brzog i povoljnog make overa, uložite u detalje koji će vizualno kupaonicu učiniti ljepšom. Novi držači za ručnike, difuzori za sapun, dodajte neku biljku... I uspjeli ste u kratkom vremenu napraviti vizaulnu promjenu. Naravno, ovo su samo estetske preinake, ako trebate kompletnu adaptaciju, vraćamo se na početak, a za to vam trebaju i vrijeme i novac i živci.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije