veliki party

Omiljena zagrebačka destinacija za fine zalogaje i provod proslavila drugi rođendan

Bojan Zibar i Jan Humski
15.10.2021.
u 12:49

Kao i sam koncept jelovnika, interijer je prilično neobičan i zabavan.Pomalo mračan i tajanstven, s raskošnom tamnozelenom baršunastom garniturom za sjedenje, neobičnim rasvjetnim tijelima

Jedan od omiljenih stanovnika zagrebačkog Kvatrića - street food & cocktail bar „Jellyfish In Space“ -  proslavio je veliki 2. rođendan, što je posebno važna obljetnica, s obzirom da je gotovo cijeli svoj dosadašnji vijek proveo pod strogim pandemijskim mjerama. Kako i sami ističu, bile su to jedne od najizazovnijih godina u povijesti ugostiteljstva, a oni su se našli baš usred svega, jer su krenuli netom prije prvog lockdowna i nakon toga samo prelazili iz jednog u drugi.

Foto: Bojan Zibar i Jan Humski

„U cijeloj toj situaciji nikad nismo odustali od svoje vizije pružanja mjesta potpune neopterećenosti, opuštenosti i kvalitete i konstantno smo radili na učvršćivanju odnosa s našim gostima koje smo redovito pretvarali u prijatelje. Također, s ponosom govorimo kako smo u dobroj mjeri promijenili lice dragog nam Kvatrića i nastavit ćemo to raditi i ubuduće jer želimo vratiti lokalnoj zajednici koja nas je prihvatila baš ovakve kakvi jesmo“. – ponosno su istaknuli vlasnici.

Foto: Bojan Zibar i Jan Humski

Jellyfish je od samih početaka nastojao biti originalan i provoditi vlastitu interpretaciju svjetskih kuhinja, čime je donio prijeko potrebno osvježenje street food i barskoj sceni u metropoli. Nedugo nakon otvaranja postao je sinonim za mjesto poznato po odličnoj hrani, sjajnim pićima i vrhunskoj zabavi. Želja vlasnika bila je stvoriti zabavan i neopterećen prostor po uzoru na svjetske metropole, s ambicioznim, a opet razigranim fusion zalogajima i inovativnoj koktel karti. Njegovim dolaskom na gastro scenu Zagreba, Kvatrić je postao it destinacija za dobar provod, što je posebno značilo stanovnicima istočnog dijela Zagreba, koji više nisu morali ići u centar po svoju potrebnu dozu dobre zabave. Uz Jellyfish in Space, tu je još nekoliko sjajnih lokala, s kojima zajedno tvori svježu, feel-good atmosferu u kultnoj Martićevoj ulici i postaju svojevrsni novi centar metropole.

Foto: Bojan Zibar i Jan Humski

All You Can Eat Sushi Srijeda, Taco Tuesday ili live svirke vikendima samo su neke od tematskih gastro večeri, koje je Jelly redovito organizirao. Njihov vješto osmišljen jelovnik baziran je na jelima poput sushija, tacosa, pulled ribsa i bao bansa, koji su ovdje dovedeni na posebnu – Jellyfish fusion razinu.

Foto: Bojan Zibar i Jan Humski

Kao i sam koncept jelovnika, interijer je prilično neobičan i zabavan.Pomalo mračan i tajanstven, s raskošnom tamnozelenom baršunastom garniturom za sjedenje, neobičnim rasvjetnim tijelima, drvenim ladičarom koji je proteže preko jednog zida i šarenim grafitima, koje je osmislio i realizirao jedan poznati hrvatski graffiter. Prostrana terasa osvijetljena lampica za vrijeme toplih dana i večeri uvijek je puna foodie entuzijasta i svih onih željnih zabave, kakvu samo Jelly zna prirediti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije