Back to school

Odaberite sobu sobu koja se prilagođava dječjim potrebama! Evo na što valja paziti!

20.08.2019.
u 08:30

Program Malog princa nudi vrhunske dječje sobe s jednostavnim rasporedom osnovnih elemenata namještaja

Uskoro počinje nova školska godina, a s njom, ruku pod ruku, ide i uređenje dječje sobe, neovisno o tome imate li prvašiće, tinejdžere ili vrtićance, rujan uvijek znači barem neku promjenu u dječjoj sobi. S obzirom na velik izbor koji nam je danas na raspolaganju, lako se zaigrati pri uređenju sobe za najmlađe pa se stoga vodite mišlju da dječja soba prije svega treba biti funkcionalna i prilagođena dobi djeteta te njegovim željama i potrebama. Dječje sobe Mali Princ ostvaruju sve želje, a bojom i raznolikošću programa nude brojne mogućnosti izražavanja.

Prije početka uređenja dječje sobe prostor osmislite tako da bude podijeljen na različite zone, prema potrebama djeteta. Podijelite li sobu na određene zone prema funkcionalnosti, kao što su radna zona za pisanje zadaće i učenje, zona za dječju igru, zona za spavanje te jedan dio prostorije za odlaganje stvari, stvorit ćete red u prostoru.

Da biste dijete potaknuli da posprema svoje stvari, organizirajte mu prostor za odlaganje knjiga, igračaka i ostalih stvari. Dobro rješenje za to mogu biti police s kutijama i košarama, ali i višenamjenski namještaj kao primjerice klupica za sjedenje sa spremištem za stvari. Ako pak tragate za gotovim rješenjima, odličan asortiman imaju sobe Mali princ – uz velik izbor dimenzija namještaja i brojnih sklopova, mogu se potpuno prilagoditi svakoj prostoriji. Program Malog princa nudi vrhunske dječje sobe s jednostavnim rasporedom osnovnih elemenata namještaja, razigranih dječjih soba s krevetima na kat i mostovima koji pružaju dovoljno prostora za jednog ili dva istraživača dječjeg svijeta.

Foto: pixabay

Otvoreni mašti i posebnim željama, Mali Princ će svaku dječju sobu učiniti još posebnijom. Odnedavno su ove sobe dostupne u zagrebačkom Möbel Landu uz aktualan back to school popust od 20%.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije