ZA UGODNIJE LJETO

Novo mjesto za informiranje i narudžbe vrhunskih klima uređaja

ohladi me klime
Foto: Promo
1/3
15.07.2016.
u 13:41

Svoj idealni klima uređaj kupite samo jednim klikom miša na www.ohladime.hr i u svega tri koraka optimalni klima uređaj stiže u vaš dom, ured, apartman...

Iako je ljeto mnogima najdraže godišnje doba, velike vrućine mogu izazvati umor, malaksalost i zdravstvene probleme. Kako bi to izbjegli, potrebno se kloniti sunca, posebno u vrijeme između 11 i 16 sati, te boraviti u ugodno rashlađenim prostorijama, a tu najčešće jedino pomažu klima uređaji.

Klima uređaj stvara ugodnu atmosferu, bez obzira na vanjsku vrućinu, pročišćava zrak, smanjuje vlažnost i uklanja neugodne mirise. Idealna temperatura unutarnjeg prostora u pravilu je 7-8 stupnjeva niža od vanjske temperature, a kako bi postigli optimalan stupanj kvalitete zraka, u klimatiziranu prostoriju je potrebno povremeno pustiti svježi zrak te nakon toga nastaviti s rashlađivanjem klima uređajem.

Stručnjaci se slažu da klima uređaji imaju i posebno pozitivan učinak kod osoba koje pate od alergija i astme krozflitriranje i ovlaživanje zraka u zatvorenim prostorima.

Foto: pixabay

Kako do optimalnog klima uređaja?

Svoj idealni klima uređaj kupite samo jednim klikom mišana www.ohladime.hr i u svega tri koraka optimalni klima uređaj stiže u vaš dom, ured, apartmane. OhladiMe.hr je internetska stranica za laku i brzu kupnju klima uređaja sa izuzetno kratkim rokom dostave i instalacije sa cijenom već od 2.899 kn. Izaberite između mono i multi klime, upišite kvadraturu prostorija koje želite klimatizirati i ponuditi ćemo vam optimalni klima uređaj sa dostavom i montažom po cijeloj Hrvatskoj, uključujući otoke.

Dodatna pogodnost ove internet kupovine je 2 godine garancije na Pansonic te 1 godina na Aux klima uređaje.

Zaustavite ljetne vrućine i kupite optimalnu klimu iz komfora svog doma odmah, a platite na 12 rata putem svih kartica na ohladime.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije