NEOBIČNA SURADNJA

Stilizirani hladnjak samo čeka da ga 'uparkirate' u svoju kuhinju

gorenje hladnjak
Foto: Promo
08.08.2016.
u 13:14

Gorenje i Volkswagen udružili su snage kako bi stvorili jedinstvenu ediciju ekskluzivne linije retro hladnjaka, inkorporiravši u dizajn prepoznatljive elemente kultnog vozila popularnog sredinom prošlog stlojeća

Gorenje i Volkswagen udružili su snage kako bi stvorili jedinstvenu ediciju ekskluzivne linije retro hladnjaka, uklapajući u svoj dizajn prepoznatljive elemente kultnog vozila popularnog sredinom prošlog stoljeća, svima znanog kao VW »Bulli« T1 minibus.

Prepoznatljiv po poklopcu motora s razvučenim slovom V, ovaj retro hladnjak uspješno kombinira vintage stil zakrivljenih linija i kromiranih detalja s modernom tehnologijom koja počiva na pouzdanosti i funkcionalnosti, zahvaljujući najnovijoj ION Generation tehnologiji.

Jedan od najupečatljivijih proizvoda dizajna 20. stoljeća, simbol njemačkog gospodarskog uspona i sinonim subkluture 1960-ih, Voklswgen Bulli nadahnjuje fanatičnom odanošću svojih sljedbenika širom svijeta.

Vlasnici VW minibuseva mukotrpno su se trudili prilagoditi i modernizirati svoja neprocjenjiva vozila, transformirajući taj maleni prostor u personalizirane objekte, simbole individualnosti i maksimalne funkcionalnosti.

Licencirano od strana VW-a, ovo specijalno izdanje Gorenje retro hladnjaka, dizajnirano je poštujući tradiciju na kojoj počiva – nezaobilazna V-linija sprijeda, zaobljeni rubovi, robusna ručka i kultni VW logo. Stječete dojam da je »pravi« kamper na četiri kotača sparkiran u vašoj kuhinji. Dostupan je u vintage - nježno plavoj ili bordo-crvenoj nijansi, u kombinaciji s bojom šampanjca. Ovaj jedinstveni retro hladnjak bit će vjerni suputnik u vašim kulinarskim izletima po Mediteranu, Aziji ili Francuskoj.

Kombinacija vintage ljepote prošlog stoljeća i inovativne efikasnosti svidjet će se podjednako fanovima Volkswagenovog proslavljenog klasika kao i ljubiteljima bezvremenskog dizajna i tehnoloških inovacija.

Gorenje i Wolkswagen vas pozivaju da dođete i uživo upoznate novi klasik posebne VW edicije Gorenje Retro na IFA sajmu u rujnu 2016.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije