Novi broj

Novi Living potražite sutra na kioscima

Living
05.05.2017.
u 08:07

Uz Večernji list za 14 kuna!

Prva je subota u mjesecu što znači da je vrijeme za novi Living! Kao i svakog mjeseca, vodimo vas u inspirativne domaće interijere kako bismo vas nadahnuli i potaknuli na promjene. 

Foto: Living

Vrijeme je za piknik! Donosimo vam inspiraciju koja će vam pomoći da pripremite ukusne zalogaje i pretvorite piknik u nezaboravan doživljaj!

Foto: screenshot/facebook

Rasvjeta je jedan od ključnih elemenata u domu, a savjetujemo vam da budete hrabri i odaberete zanimljive lampe koje će dati pečat cijelog prostoriji.

Foto: screenshot/facebook

Vrijeme je za selidbu na otvoreno - uradi sam varijante pokazale su se kao vrlo povoljan, a vrlo efektan način uređenja eksterijera, a novi broj donosi vam brojne ideje s kojima probleme neće imati ni oni manje spretni!

Vodimo vas u dva zanimljiva interijera - jedan je "dom dobrih ideja", stan u kojem svaki kutak poziva na opuštanje, a drugi je mirna oaza smještena sat vremena vožnje od metropole, koja je stvorena za bijeg od gradske vreve i užurbanosti, a oduševit će vas retro stilom uređenja. 

Međutim, ako ne idete iz grada, već samo tražite dobro mjesto za ispijanje popodnevne kave, definitivno vam predlažemo mjesto gdje ćete dobiti dojam kao da ste odlutali u prošlost - zabava zajamčena!

Foto: Žarko Bašić/Pixsell

Proljeće je, vrijeme roštiljanja. Dobra zabava je zagarantirana uz dobru hranu i dobro društvo, a uz naše se ideje prepustite uživanciji u vlastitom dvorištu ili na terasi.

U našem vam makeoveru otkrivamo koja je najbrža, najefektnija i najjeftinija promjena kojom ćete osvježiti svoj prostor!

Foto: screenshot/facebook

Nismo zaboravili ni na vaš vrt - doznajte kako da upravo on bude namirisniji u susjedstvu tijekom cijelog ljeta.

Foto: screenshot/facebook

Kad se umorite od radova, uputite se u kuhinju - osim proljetnim salatama, osvježite se i zanimljivim bezalkoholnim pićima, a recepte potražite u najnovijem broju. Sigurni smo da ćete se oduševiti!

Foto: Žarko Bašić/Pixsell

Još vas mnogo toga očekuje u svibanjskom izdanju Livinga - uklopite ga u jutarnji subotnji ritual te fotografije podijelite s nama, jedva ih čekamo vidjeti! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije