odlična kolaboracija

Novi domaći brend namještaja FJAKKA osvaja prvim dizajnerskim komadom

11.09.2023.
u 10:24

Poslovna strategija Beline temelji se na stvaranju ekskluzivnih proizvoda vrhunskog dizajna koji su istovremeno iznimno kvalitetni, funkcionalni, ali i održivi

Koristeći svoje četrdesetogodišnje iskustvo u razvoju i proizvodnji tekstilne arhitekture, pod novim brandom FJAKKA tvrtka Belina razvija proizvode namijenjene boravku i uživanju na otvorenom. Inspirirani mediteranskim konceptom fjake – stanja potpune opuštenosti uma i tijela, razvili su dizajnersku sjenicu Seclude, koja se po svom izgledu i izvedbi razlikuje od ostalih ponuđenih na tržištu.

Namijenjena je prije svega turističkim objektima, ali i pojedincima koji znaju prepoznati vrhunski dizajn, kvalitetu i žele novu dimenziju uživanja na otvorenom.

Posvećena njegovanju kulture života na otvorenom, pod brandom FJAKKA Belina spaja suvremeni način života s tradicionalnim ritualima i navikama koje su duboko usađene u našem kolektivnom sjećanju. Poslovna strategija Beline temelji se na stvaranju ekskluzivnih proizvoda vrhunskog dizajna koji su istovremeno iznimno kvalitetni, funkcionalni, ali i održivi.

U skladu s ovim vrijednostima, u suradnji s kreativnim timom dizajnera - Filipom Havranekom i Kristinom Lugonja, razvijena je i sjenica Seclude. Zahvaljujući prozračnim sjenilima i ležaju, Seclude omogućuje udobnost i relaksaciju za minimalno dvije osobe. Njezina posebna aluminijska konstrukcija geometrijskog oblika lako će se uklopiti u svaki hotelski ambijent, a bogata paleta boja omogućuje prilagodbu prema različitim željama i potrebama.

Belina spaja moderno i tradicionalno kroz nove ekskluzivne proizvodeU više od četiri desetljeća uspješnog poslovanja, Belina je kontinuirano unaprjeđivala svoj asortiman proizvoda, a glavni joj je fokus na izradi proizvoda za zaštitu od sunca koji se po svojim karakteristikama, kvaliteti i dizajnu izdvajaju na tržištu. U proteklim godinama tvrtka je postigla izvanredne rezultate, ostvarujući značajan prihod koji ju je pozicionirao među vodećih pet tvrtki po ostvarenoj dobiti u Krapinsko-zagorskoj županiji. Tvrtka danas broji preko 70 zaposlenih uz velik broj vanjskih suradnika i partnera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije