NE PROPUSTITE

Novi broj Livinga: preko 400 ideja za uređenje, 2 spektakularna interijera...

Living
Foto: Living
03.11.2015.
u 12:36

Luksuzni mjesečnik o umijeću življenja u svom novom broju donosi preko 400 ideja za uređenje, izdvaja najbolje proizvode iz domaćih trgovina od kojih ćete barem nekoliko jednostavno poželjeti imati u svome domu i otvara vam vrata najljepših domaćih interijera

Ukoliko su vas hladni jesenski dani malo uspavali, ulijenili i umanjili vam kreativnost oko bavljenja vlastitim domom i svime što ide uz to, ne brinite. Nova doza inspiracije, savjeta i prijedloga stiže u obliku stotinu stranica osmog broja magazina Living!

Naljepši interijeri

Luksuzni mjesečnik o umijeću življenja u svom novom broju donosi preko 400 ideja za uređenje, izdvaja najbolje proizvode iz domaćih trgovina od kojih ćete barem nekoliko jednostavno poželjeti imati u svome domu i otvara vam vrata najljepših domaćih interijera. Garantirano će vas oduševiti moderan stan “okupan” tamnim tonovima s divnim pogledom sa 16. kata, jednako kao i svijetli, minimalistički uređen ženski stan. Ništa manje spektakularan nije ni novi editorijal koji prikazuje četiri interijera inspirirana sa četiri svjetske modne metropole - New Yorkom, Londonom, Parizom i Milanom.Svoje tajne dobrog dizajna otkrivaju popularni domaći dvojac iz studija Stairwell&Loft, Paulo Valčić i Boran Petljak te Mia Kovačić.

Foto: Living

U temi ovog broja doznajte baš sve što treba znati o podovima, podnim oblozima, premazima, novitetima, tepisima... Urbanim vrtlarima pak pripremili smo novi izazov – uzgoj u stakleniku i to prilagođen i najmanjim balkonima, a početnike učimo kako se preko zime pobrinuti za sobno bilje i osigurati da zdravo dočeka sljedeće proljeće.

Gastro trendovi

Zdravim se pak zalogajima bave gastro stranice i donose recepte za slastice bez brašna i šećera te za sendviče od sasvim neobičnih sastojaka. Dajte im šansu i oduševit ćete se!Ne propustite novi Living u subotu 7. studenog uz Večernji list za samo 5 kuna!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije