Potražite u subotu

Novi broj Livinga na svim kioscima!

living
Foto: Living
27.10.2016.
u 09:00

U subotu 5.11. potražite novi broj Livinga na kioscima za 7 kuna uz Večernji list. Zanimljivih interijera nikad dosta, a mi vam ponovno donosimo nova uređenja od kojih možete ukrasti ideju i za vlastiti dom. Pročitajte zanimljive novosti vezana za sva lica kuhinjskog prostora, a, ako planirate urediti kuhinju i nedostaje vam inspiracije, svakako pročitajte insajderske trikove za uređenje kuhinje iz snova. Kad je kuhinja spremna, zasigurno ćete željeti i isprobati je. Ako ste voljni okušati se u ulozi chefa, u tome će vas zasigurno nadahnuti neobične kombinacije poznatih namirnica No, jedno je jelo, točnije obrok u danu, osobito važan. Naravno, riječ je o doručku. Bez obzira na svjesnost o njegovoj važnosti, mnogi ga preskaču. Ipak, uz poneke savjete, ovaj najbitniji obrok u danu učinit ćete najfinijim te će vam postati svakodnevna rutina. Zima nam kuca na vrata pa je krajnje vrijeme da nabavite sve što je potrebno kako bi bila najtoplija do sada. U veselim čajnicima s točkicama, cvjetnim motivima i u obliku domaćih životinja, ispijanje čaja bit će ukusnije no ikad, a najbolje ga je piti pod toplom dekom. Stoga, donosimo vam izbor najmekših i najtoplijih deka pomoću kojih će zimske noći biti mnogo toplije. Za postizanje potpunog romantičnog ugođaja, svakako su potrebne mirisne

Foto: Living
. Izbor je veći nego ikada, a na vama je da odlučite.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije