LUKSUZ PETE AVENIJE

Njujorški stan Keitha Richardsa obojen je u - bijelo!

Sotheby's International Realty
02.07.2017.
u 07:50

Kupljen za 10,5 milijuna dolara prije dvije godine, stan na Petoj aveniji sada se prodaje za 12,23 milijuna dolara

Rokerski šik, šank u svakoj prostoriji, naslonjači od baršuna, ogledalo do ogledala… niti jedan od ovih klišeja nećete pronaći u njujorškom stanu Rolling Stonea Keitha Richarda koji se prodaje za 12,23 milijuna dolara.

Riječ je o domu na dvije etaže koji uključuje četiri spavaće sobe, četiri kupaonice, malenu, ali stilski ugodnu kuhinju s izlazom na terasu. Upravo je pogled na New York glavni adut ovog stana smještenog na Petoj aveniji.

Foto: Sotheby's International Realty

Kuhinja ostavlja puno prostora za blagovanje za šankom, ali i za blagovaonskim stolom. Iz nje se stepenicama izlazi na terasu, što je idealni raspored ako želite ugostiti ljetne zabave i biti domaćin druženju s prijateljima.

Ovijen u bijelo, a ne obojen u crno, njujorški dom Keitha Richardsa i njegove supruge Patti Hansen pravo je osvježenje minimalizma.

Foto: Sotheby's International Realty

Parket u prirodnoj boji stanu daje toplinu i pruža kontrast bijelim zidovima u svakoj prostoriji. Čini se kako je Richards uklonio sve osobne stvari iz stana, uključujući i sve do jedne knjige s polica. Tako smo sigurni kako neće ponovno pasti s ljestvi u potrazi za nekom s najviše police...

Zavirite u našu foto-galeriju i saznajte sve o stanu vječnog rokera:

1/11

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije