Vrijeme je za čaj

Neodoljivi detalji za pripremu omiljenog napitka

Shuterstock
14.09.2017.
u 15:10

Donosimo vam sve potrebno za najbolju čajanku svih vremena - od čajnika, preko cool šalica do totalno otkačenih difuzora

Uživate li u ritualu ispijanja čaja vjerojatno se svakodnevno susrećete sa situacijom da vam nedostaje čajnika, šalica, difuzora... Jer, lijepih dodataka za dom nikad dosta. Ovu jesen možete dočekati spremni nabavite li na vrijeme neke od totalno cool pomagača za pripremu čaja. Bilo da se odlučite za termosicu koja će vaš napitak satima držati na idealnoj temperaturi, bilo da želite uživati u šalici čaja zavaljeni u omiljeni naslonjač ili da pripremate "tea party" za društvo, važno je da imate dobar čajnik, lijep set za posluživanje čaja i kolačića koji se tradicionalno poslužuju uz ovaj okrijepljujući napitak, te, ovisno o načinu na koji spravljate čaj, difuzor, koji može poslati i duhovite poruke. Mi vam donosimo neke od originalnih ideja, zavirite i inspirirajte se!

1/10
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije