Manje je više

Kreativne ideje za alternativne borove

neobični moderni borovi
Foto: Thinkstock
1/12
21.12.2016.
u 11:00

Čak i bor visine jednog metra zauzima prilično puno mjesta u stanu. Unatoč tome, nemojte odustati od njegove nabavke. Doduše, u malo neobičnijem obliku...

Bor ukrašen nakitom i lampicama neizostavan je dio blagdanskog ugođaja i dekora, bez obzira na to koliko malo držali do tradicije. No, nažalost, skučeni stambeni uvjeti ne dopuštaju nam da ostvarimo svoje ideje o drvcu, pa svake godine muku mučimo s njegovim dimenzijama. Svi bi htjeli velike borove, no moraju pristati na kompromis. Čak i zimzeleno drvo od samo jednog metra visine zauzima prilično prostora u stanu.

Nakon što ste se pomirili s činjenicom da ne možete nabaviti veliki raskošni bor, vrijeme je da razmislite o njegovoj zamjeni – aranžmanu, okićenoj grani ili okićenoj grani bora ili smreke. U trendu su ogoljene grane u boji na koje se stave ukrasi i "borovi" pričvršćeni ili zalijepljeni na zid (ovisno o kojem se materijalu radi), a koji zapravo samo svojim oblikom asociraju na najpoznatiji simbol božićnih blagdana.

Foto: pixabay

Ovakva originalna rješenja idealna su i za one koji su skloni kreativnosti te se vole poigravati konvencijama i stvari gledati na drukčiji način. Ako su vas zasitili klasični borovi i dekoracije na njima, poigrajte se. Neka vam u tome inspiracija budu naši prijedlozi u fotogaleriji!

Foto: pixabay

>>Ukrasite već sada dom u božićnom ruhu: u trendu su zlatna, bež i tradicionalni motivi

Komentara 2

VA
valdop
00:05 11.12.2014.

mjesta ima, ali nema love . .

DU
Deleted user
10:10 22.12.2016.

Najbolje bi bilo da izmislite i alternativni Božić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije