LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Dom iz snova

Kreativne ideje za alternativne borove

Čak i bor visine jednog metra zauzima prilično puno mjesta u stanu. Unatoč tome, nemojte odustati od njegove nabavke. Doduše, u malo neobičnijem obliku...
21. prosinca 2016. u 11:00 2 komentara 3958 prikaza
neobični moderni borovi
Foto: Thinkstock
Pogledajte galeriju 1/12

Bor ukrašen nakitom i lampicama neizostavan je dio blagdanskog ugođaja i dekora, bez obzira na to koliko malo držali do tradicije. No, nažalost, skučeni stambeni uvjeti ne dopuštaju nam da ostvarimo svoje ideje o drvcu, pa svake godine muku mučimo s njegovim dimenzijama. Svi bi htjeli velike borove, no moraju pristati na kompromis. Čak i zimzeleno drvo od samo jednog metra visine zauzima prilično prostora u stanu.

Nakon što ste se pomirili s činjenicom da ne možete nabaviti veliki raskošni bor, vrijeme je da razmislite o njegovoj zamjeni – aranžmanu, okićenoj grani ili okićenoj grani bora ili smreke. U trendu su ogoljene grane u boji na koje se stave ukrasi i "borovi" pričvršćeni ili zalijepljeni na zid (ovisno o kojem se materijalu radi), a koji zapravo samo svojim oblikom asociraju na najpoznatiji simbol božićnih blagdana.

neobični moderni borovi | Autor : Thinkstock Foto: Thinkstock

Ovakva originalna rješenja idealna su i za one koji su skloni kreativnosti te se vole poigravati konvencijama i stvari gledati na drukčiji način. Ako su vas zasitili klasični borovi i dekoracije na njima, poigrajte se. Neka vam u tome inspiracija budu naši prijedlozi u fotogaleriji!

neobični moderni borovi | Autor : Thinkstock Foto: Thinkstock

>>Ukrasite već sada dom u božićnom ruhu: u trendu su zlatna, bež i tradicionalni motivi