INSPIRACIJA

Neka vas osvoji morski čar ladanjskog stila ovog doma

Craftberry bush ladanjski stil
Craftberry Bush
02.03.2020.
u 06:00

Svaki predmet je dobro odmjeren i stilski se uklapa u priču koju vlasnica želi ispričati: udobnost, opuštenost, evokacija na ladanjski život s trunkom morskog duha

Vodimo vas na malu turu dnevnog boravka i blagovaonice blogerice Lucy Akins (Craftberry Bush), kreativke koja je svu svoju strast za umjetnošću prenijela u svijet dizajna interijera. Njen dom odiše prozračnošću, svjetlom, prirodom i mirom.

Foto: Craftberry Bush

Iz kratkog pregleda ovog doma možete vidjeti inspirativan način na koji Lucy uključuje dekoracije u dizajn dnevnog boravka. Svaki predmet je dobro odmjeren i stilski se uklapa u priču koju vlasnica želi ispričati: udobnost, opuštenost, evokacija na ladanjski život s trunkom morskog duha.

Foto: Craftberry Bush

Foto: Craftberry Bush

Foto: Craftberry Bush

Prirodni materijali, svijetle boje, prozirni predmeti obojenog stakla i puno, puno bilja... to su sve ključne sastavnice ovog čistog stila.

Foto: Craftberry Bush

Foto: Craftberry Bush

Prodišite punim plućima i proučite našu foto-galeriju:

 

Craftberry bush ladanjski stil
1/15
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije