Sezona toplog napitka

Neka se i čaj pije sa stilom: Čajnici od 100 kuna naviše

Neka se i čaj pije sa stilom: Čajnici od 100 kuna naviše
Foto: Dom i vrt
1/4
12.12.2012.
u 09:00

Dok su setovi od porculana skuplji, jednostavan čajnik može se naći već po sto kuna

Konzumacija raznih toplih čajeva u hladnim mjesecima poprilično poraste, kako u ugostiteljskim lokalima tako i u kućanstvima. Ispijanje ovog ukusnog napitka također može biti motiv za "obnovu" posuđa u kuhinji, a ono što je idealno čajnici su ili setovi za posluživanje čaja.

Bakina škrinja, cijena 749 kuna

Kada stignu gosti, ovakav set uvelike će doprinijeti toploj atmosferi, a ovisno o afinitetima, u ponudama trgovina s kućanskom opremom jednako su zastupljeni jednostavni i jednobojni primjerci, kao i oni ukrašeni raznim šarenim motivima.

Set za čaj, Kika, Škorpikova 25, cijena 499 kuna

Kada je riječ o materijalu, karakteristični vrčevi s poklopcem obično dolaze od čvrstog porculana ili od posebno izrađenog stakla koji zadržava toplinu čaja. Ne treba se zavaravati i kupovati neprovjerene čajnike, koji bi svoje "propuste" zbog nekvalitetnog materijala mogli pokazati već pri prvom točenju toplog napitka.

Čajnik Kika, Škorpikova 25, cijena 299 kn

Cijena jednostavnog malog čajnika za dvije osobe je od 100 kuna naviše, a bogatu ponudu primjeraka povoljnih cijena donosi centar Emmezeta. Ljubitelji staklenih modela čajnike i setove za čaj po cijenama do 700 kuna mogu pronaći u asortimanu Kike, a starinski "štih" dostupan je na www.bakinaskrinja.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije