MOĆAN JUTARNJI SAVEZNIK

Ne samo da vas budi nego vam skuha i kavu!

kafe aparat budilica
Foto: hiconsumption.com
1/16
30.08.2016.
u 14:09

Barisieur je novi višenamjenski uređaj koji služi kao budilica te kao aparat za prvu jutarnju kavu. Po želji, može i s mlijekom i šećerom!

Pod imenom Barisieur krije se nova inovativna spravica za kućanstvo, ali i ured ako imate običaj prespavati u njemu ili, primjerice, funkcionirate tako da vas alarm na mobitelu mora podsjećati na određene rokove i obaveze.

Londonski dizajner Josh Renouf osmislio je ''2u1'' uređaj koji će svi pasionirani ljubitelji kave i velike spavalice dočekati s oduševljenjem. Naime, Barisieur je istodobno i alarm za buđenje i aparat za filtar-kavu.

Foto: hiconsumption.com

Ova visoka i inovativna tehnologija omogućuje korisniku ne samo da odabere vrijeme za buđenje nego i početak kuhanja kave ili čaja. Nesklonost jutarnjem alarmu ublažit će tako opojan miris kave o kojem su mnogi, priznat ćete, ovisni te bez njega ne mogu započeti dan.

Sve što trebate učiniti da se ujutro suptilno probudite uz miris kave jest, prije nego što navečer utonete u san, namjestiti alarm za buđenje i tajmer za kuhanje kave te napuniti spremišta za vodu, mlijeko i kavu.

Foto: hiconsumption.com

Uređaj radi na načelu indukcijskog kuhala, što znači da je kava gotova u tili čas – u staklenoj posudi nalaze se čelične kuglice koje zagrijavaju vodu do ključanja. Kada ga želite očistiti, uređaj jednostavno odvojite od baze u kojoj je budilica i obrišete ga.

Dobra je vijest i da kavu možete skuhati i 5 do 30 minuta prije ili poslije alarma!

>>Slika od rastezljivog slikarskoga platna u koju možete sjesti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije