nogometna groznica

Navijačka euforija: Savjetujemo kako urediti dom za gledanje utakmica na Euru

Josip Regović/PIXSELL
13.06.2024.
u 12:34

Svoju ljubav prema reprezentaciji istaknuti možete apliciranjem navijačkih obilježja na zidove, kuhinjske površine, vrata... Zahvaljujući modernoj tehnologiji, jednostavno je, praktično, brzo i jeftino, kupiti ili naručiti stickere u bojama reprezentacije

Evo zgodne ideje ako jedva čekate subotu i prvu utakmicu Hrvatske. Možete dom pretvoriti u navijačko gnijezdo. Ako ste vatreni navijač naše reprezentacije, donosimo nekoliko zanimljivih ideja da svoj dom učinite pravim navijačkim gnijezdom. Prilično uočljiv i dominantan bijelo-crveni uzorak neće unijeti stilski nesklad u vaš dom, kako biste možda na prvu pomislili. Neutralne nijanse bijele, bež i crne vrlo će dobro prihvati kockice na novim detaljima i učiniti da atmosfera bude dinamičnija, a navijanje još aktivnije. Kockice će vam se zapravo toliko svidjeti da će vam biti neobično kada ih budete vraćali u ladicu i tamo pohranili do nekog idućeg natjecanja naše reprezentacije.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Ovoj put ne donosimo samo klasične prijedloge za brzi make over doma u navijački kutak, već i neke ideje koje su kao stvorene za one koji vole biti drugačiji i inovativni. Dakle, krenimo od zidova. Svoju ljubav prema reprezentaciji istaknuti možete apliciranjem navijačkih obilježja na zidove, kuhinjske površine, vrata... Zahvaljujući modernoj tehnologiji, jednostavno je, praktično, brzo i jeftino, kupiti ili naručiti stickere u bojama reprezentacije, kockicama i sl. I što je najvažnije, po završetku prvenstva, ove dekoracije lako je ukloniti.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Nakon zidova, zanimljiv prostor za izražavanje navijačkog duha svakako su - podovi. Tepih u prepoznatljivim bojama, ili pak nekim drugim nogometnim detaljima, svakako će svi uočiti. Zgodna je stvar što je tepih lako ukloniti, a uvijek ga, prema potrebi, iznova možete koristiti.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Ako pak niste spremni za radikalna rješenja, poput mijenjanja zidova, investirajte u detalje s navijačkim motivima, poput jastučića, zavjesa, prekrivača... U ovom periodu nitko vas neće čudno gledati ni ako podijetinjite pa kupite nogometne lopte, navijačke naočale i sav ostali arsenal potreban za vrhunski užitak bodrenja nacionalne vrste.

Foto: Josip Regović/PIXSELL

Praćenje utakmica na otvorenom pun je pogodak - ako imate dovoljno velik balkon, terasu ili vrt, svakako se odlučite za navijači kutak u eksterijeru. Današnji tv prijamnici toliko su lagani da s transportom nećete imati problema. Preseljenje dnevnog boravka na otvoreno bit će pravi doživljaj za društvo koje ste pozvali na gledanje 'tekme'. Sve začinite kockastim detaljima i naravno, omiljenim napitcima i roštiljem.

Vaš navijački kutak je, ako ste slijedili naše savjete, spreman. Zavalite se pred TV, naoružajte ostalim navijačkim rekvizitima – grickalicama i omiljenim pićem i zdušno bodrite Vatrene!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije