uradi sam

Napravite ova tri poteza i vaša stara sofa zasjat će novim sjajem!

29.09.2020.
u 06:34

Nabavite jastuke različitih dimenzija i, ovisno o veličini kauča, garniture ili sofe, složite nekoliko hrpica. Pobrinite se da su jastučnice različitih boja i uzoraka kako bi dale na dinamici cijelom prostoru

Sofa, kauč ili kutna garnitura su vam dotrajali, a novca za novu nemate? Ne brinite, u samo tri koraka možete stari komad "vratiti u igru"! Sve što vam treba jest malo vremena i dobra organizacija... No, da ne duljimo - krenimo redom...

Foto: screenshot/facebook

1. Pomiješajte teksture

Ako vam se sofa izlizala, izgubila boju ili formu, ili se čak možda na nekim dijelovima oštetila - najlakši način da ju učinite vizualno atraktivnijom jest dodavanje - slojeva! Dodajte dekice, po mogćnosti pletene, atraktivan prekrivač i mnošto jastuka.

2. Grupirajte jastuke

Nabavite jastuke različitih dimenzija i, ovisno o veličini kauča, garniture ili sofe složite nekolio grupica. Pobrinite se da su jastučnice različitih boja i uzoraka kako bi dale na dinamici cijelom prostoru. Odličan trik kojim se često služe profesionalci je korištenje materijala različitih tekstura koji daju dojam raskoši.

3. Kombinirajte

Kako biste pažnju skrenuli s dotrajalog komada namještaja dojdajte u dnevi boravak zanimljiv stolić, sofi pridružite tabure koji će poslužiti kao praktičan dodatak (recimo za podizanje nogu) ili pak atraktivnu fotelju koja će privlačiti poglede na sebe.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije