prilika

Najluksuzniji hotel na Jadranu kojeg obožava i Bill Gates, Hrvatima nudi upola niže cijene

01.06.2020.
u 10:20

Porto Montenegro izuzetni je dio koji je kao projekt preporodio Tivat. Ima 460 vezova koji mogu zaprimiti jahte duge i 250m

Najluksuzniji hotel na Jadranu Regent Porto Montenegro te destinacija Boka Kotorska građanima Hrvatske bliži su no ikada. Jedini hotel u regiji, koji reimplementira Forbes standarde u poslovanju, za Hrvate je ovog ljeta dao izazovnu ponudu od 50% popusta za boravak u ovom predivnom zdanju.

Hotel koji je prošlo ljeto ugostio jednog od najbogatijih ljudi svijeta Bill Gatesa te mnoge druge svjetske zvijezde prvi je one najviše kategorije u Boki Kotorskoj - najjužnijem europskom fjordu. Regent Porto Montenegro uspješno je ispričana priča kroz koju je utkana povijest bokeljskog pomorstva (više od 60 crteža – original ili kopije koji se nalaze po javnim prostorima hotela iz Mornaričko-tehničko remontnog zavoda „Sava Kovačević“ kolokvijalno poznatijeg kao Arsenala), nautički dizajn koji priča priču o slavnoj prošlosti te blistavoj budućnosti.

Korišteni su lokalni materijali oku i prstu ugodni, kamen koji je dopreman iz Crne Gore / HR / BIH te biljke koje su autohtone i ne traže puno njege. Murano restoran na primjer je oda Venecijanskom naslijeđu odnosno trajanju ove vladavine od skoro 400 godina u Boki Kotorskoj (terrazzo pod, ogledala kao da su iz tog doba, visoki svodovi i lukovi) uz mjeru nenametljivog luksuza. Interijer hotela je dizajnirao Tino Zervudachi, a inspiraciju upravo pronašao u bogatom nautičkom naslijeđu. Hotelsko osoblje čini međunarodni tim u kojem se uz ljude iz Boke Kotorske i Tivta, nalazi nekoliko stručnjaka iz Hrvatske i svijeta koji su donijeli međunarodni „know how“ prijeko potreban destinaciji.

Ovaj čarobni zaljev bogat je kulturnim nasljeđem između ostalog i Hrvata čemu svjedoče brojne crkve (po procjenama više od 100 crkava) kao i drugi spomenici vremena i povijesti. Porto Montenegro izuzetni je dio koji je kao projekt preporodio Tivat. Ima 460 vezova koji mogu zaprimiti jahte duge i 250m.

Predivne šetnice i zalazak sunca ovo mjesto čine posebnim i uvijek ćemo mu se rado vraćati. Izvrsna gastro ponuda dodatni je mamac koji će nas odvesti na putovanje okusima svijeta. Ovo je pionirski projekt koji je dokazao da su ovdje razvojni projekti mogući te služi kao primjer uspjeha u regiji.

Nakon pandemije koronavirusa, Regent Porto Montenegro prvi je hotel koji je građanima Hrvatske uputio poziv u korona free zemlju s ponudom koja se ne odbija. Sve informacije o ovoj zanimljivoj ponudi za građane Hrvatske mogu se pronaći na linku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije