LIVING - novosti iz svijeta interijera
Naslovnica Interijeri Svijet noviteta

Najljepša tapeta na svijetu, službeno, zove se Maslinik i djelo je domaće dizajnerice

Dizajnerica Josipa Maras prijavila je nekoliko tapeta, a žiri je odlučio da je ova inspirirana Mediteranom najposebnija
08. siječnja 2022. u 07:00 0 komentara 2704 prikaza
Foto: Privatni album

Kraj prošle godine donio je sjajne vijesti dizajnerici Josipi Maras – njezina tapeta ‘Maslinik’ osvojila je prestižnu međunarodnu nagradu ‘Archiproducts Design Award longlisted’. Žiri je odlučio da je Josipina tapeta Maslinik najbolja na svijetu. Između tisuće projekata, žiriju sastavljenom od dizajnera i arhitekata najviše se svidjela baš ona Josipina inspirirana Mediteranom, ali i Hercegovinom iz koje dizajnerica dolazi.

 | Autor : Privatni album Foto: Privatni album

“Maslinik nije samo tapeta. To je priča o životu i poslu koji te testira do krajnih granica. Onda kad bi od umora i neuspjelih pokušaja koji traju tjednima odustao, označio sve file-ove i lagano ih spustio u Recycle bin, kad tada skuhaš još jednu kavu u 23h i kažeš sebi da ćeš crtat to do ujutro… tada se cijeli svemir uroti da to urodi plodom. Meni je vratio stostruko i vjerujem da će svatkom tko u ovoj mjeri voli ono što radi! Hvala svima koji su Maslinike zasadili u svoje projekte, puno ranije nego ga je svijet priznao”, napisala je Josipa Maras na svojoj stranici nakon vijesti o primitku nagrade.

 | Autor : Privatni album Foto: Privatni album

Josipa je pored Maslinika, za nagradnu u kategoriji Excellent Product Design, prijavila još pet tapeta: Prekrasna, Zlatna Vaka Naka, Pastelna rapsodija dvica i Čarobna šuma.

maroko Mala škola uređenja Kako trend koji viđamo povuda, marokanske pločice, uklopiti u svoj dom luksuzno Dizajnerska zvijezda Frank Chou dizajnirao je namještaj za novu kolekciju LV Home, za njegove sofe postoji lista čekanja sutra na kioscima Fantastičan stan prepun odličnih rješenja glavna je zvijezda novog Livinga
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.