SJEDALO EXOCET

Nagrađeni naslonjač koji je oduševio dizajnersku struku

stolac exocet
Foto: Promo
1/9
22.07.2016.
u 19:52

Zanimljiva sjedalica kanadskog dizajnerskog studija Designarium može biti gotovo sve što poželite - sofa, klupa, naslonjač, ali i ukras u domu

Kanadski dizajner Stéphane Leathead i njegov montrealski studio Designarium stvorio je neobičan i doista originalan drveni modularni stolac Exocet, za koji je u prvi tren teško i otkriti koja mu je namjena.

Upravo zbog njegove mogućnosti mijenjanja položaja, a time i uloga, ovaj elegantni stolac od furnira, koji ostavlja dojam skulpture struka već sada smatra revolucionarnim proizvodom. Dodatni plus njegovoj revolucionarnosti je ergonomski oblik.

Foto: Promo

Sve to bio je razlog da multifunkcionalni i prilagodljivi Exocet bude ovjenčan zlatnom medaljom na prestižnom A’Design Award & Competition 2015 godine.

Osim stolca, može biti i naslonjač, ležaljka, klupa, sofa... Exocet dolazi uvijek u istoj veličini i rađen od furnira, no različitih boja – bijeli hrast, trešnja, orah i javor.

Foto: Promo

>>Jednostavni i efektni stolci slovenske dizanerice osvajaju svijet

Komentara 1

GM
Gusta magla
10:40 23.07.2016.

Jedino sto vam treba za taj komad namjestaja je dnevni boravak od bar 300 kvadrata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije